Administrar

Un bloc per participar i per discutir la manera de millorar la nostra ciutat... en Bloc
Estadisticas web

FINS AVIAT

BxP | 03 Juny, 2007 08:36

Aquest post serà el darrer d'aquest blog. El vàrem pensar per donar notícia de les nostres activitats preelectorals i ja ha complert la seva funció.

Com tots sabeu, els resultats electorals del Bloc per Palma han estat molt lluny dels esperats, però també és cert que el PP ha perdut la majoria absoluta i que un horitzó d'esperança s'obre per a la nostra ciutat.

El Bloc per Palma serà allà per intentar fer realitat aquesta esperança, amb lleialtat als nostres votants, amb lleialtat a tots els que aspiren a un futur millor per a Palma i amb lleialtat  als nostres eventuals socis si és que, efectivament, es produeix un pacte de progrés.

Gràcies a tots i a totes els que vos heu acostat a aquesta pàgina. Naturalment, no vos deim adéu, sinó fins aviat. Aquest blog es tanca, però una pàgina web del grup municipal, on també podreu participar i donar les vostres opinions, vendrà a substituir-lo tan prest com sigui possible.

Eberhard i Nanda

Comentaris

 1. brutor

  Ja que us ompliu tant la boca amb paraules com ecologisme o medi ambient, a veure si retirau les banderetes que heu penjat a la UIB, que s'estan rompent i despenjant amb el vent, i embruten el camp. A veure si demostrau la vostra ideologia amb fets i no amb paraules

  estudiant | 04/06/2007, 12:36
 2. Ignasiet

  Molt bé Ignasi del PSOE

  Salut

  Salut | 04/06/2007, 14:19
 3. Una abraçada forta des de les Barcelones!

  Idò això...fins aviat! I endavant sempre!

  A | 04/06/2007, 15:39
 4. Vots

  I segur que el PP ha perdut la majoria pels vostres vots clar.

  Jo | 11/06/2007, 15:31
 5. de cap manera!!

  No pot esser el darrer comentari al bloc quan demà o passatdemà sereu regidor/a de cultura, habitatge i benestar social.Hi ha molt que dir i multa informació que rebre, o sigui que posar-se pìles demanar voluntaris pel que faci falta. Sobre tot el que vulle´s domar enhorabona per la feina ben feta i ànims per tota la bona que fereu.
  Una forta abraçada als dos!!!!

  teresa caimari | 14/06/2007, 20:01
 6. Bona feiuna, i bon començament!

  Altres hi posaren més salsa. Nanda Ramon, la número dos del Bloc, assumí el càrrec sense renunciar al dret d'autodeterminació;

  DdB 17 de juny de 2007

  Premsímetre | 17/06/2007, 09:39
 7. Endavant!

  Tendreu molta de feina a l'Ajuntament, però no oblideu treballar per millorar el Bloc: a la primera no ha anat tan bé com voldríem els vostres votants, però a la segona segur que anorà millor. Endavant!

  Neus | 18/06/2007, 09:37
 8. PACTE BALEARS

  AMB LA VOSTRA PASSIVITAT I EGOISME ESTAU PROPICIANT QUE EL PP TORNI A GOVERNAR A BALEARS. INÚTILS MÉS QUE INÚTILS.

  DEIEU QUE VOLIEU CANVI AL PP I ARA ESTAU DEMOSTRANT QUE NO. AQUEST ESPECTACLE MEDIÀTIC QUE DONAU ÉS DE PRINCIPIANTS.

  MARIA | 24/06/2007, 22:28
 9. PACTE BALEARS

  AMB LA VOSTRA PASSIVITAT I EGOISME ESTAU PROPICIANT QUE EL PP TORNI A GOVERNAR A BALEARS. INÚTILS MÉS QUE INÚTILS.

  DEIEU QUE VOLIEU CANVI AL PP I ARA ESTAU DEMOSTRANT QUE NO. AQUEST ESPECTACLE MEDIÀTIC QUE DONAU ÉS DE PRINCIPIANTS.

  MARIA | 24/06/2007, 22:29
 10. FAÇANA VERDA

  Enhorabona, esper que sapigueu reconduir es tema de sa Façana de Palma un espai que és per tots es mallorquins i no per sa gent de Palma. Aquí s'ha d'involucrar TOT MALLORCA i això heu de fer veura a na Calvo. No és un tema de Palma. I es una possibilitat històrica. No ens hem de deixar trepitjar per els especuladors. Volem una ciutat pels ciutadans. Volem un canvi progresista a s'Ajuntament i voltros teniu es poder i s'il.lusió! Enhorabona!!!

  Pep | 25/06/2007, 20:15
 11. On són Els Verds?

  Vaja vaja amb aquest invent d'Alternativa EU-EV! Ara resulta que l'àmbit competent per decidir el representat d'Els Verds a la llista del Bloc a Palma és Alternativa (en contra del criteri d'Els Verds de Palma), però a l'hora de repartir càrrecs al Govern, Consell i Cort, la decissió la pren el Consell Polític d'EU, deixant fora Els Verds de la distribució de càrrecs. Cada vegada està més clar que això d'Alternativa ha estat un muntatge de la direcció d'EU per reduir Els Verds a la mínima expressió. Però allò més penós ha estat la connivència de la direcció d'Els Verds (Miquel A. Llauger, Toni Esteva), en aquest procés de liquidació de l'ecologisme polític a Mallorca. Els votants verds tradicionals estam més que decebuts amb aquesta situació.

  votant verd | 09/07/2007, 11:07
 12. Re: FINS AVIAT

  Ja es poden queixar del que vulguin els verds, si van per la vida, regalant la seva quota verda a Marilena Tugores, militant d'EU. Serà que ja no tenen gent per posar i han de recórrer a la gent d'EU. I després tenen la barra d'anar dient que que EU se'ls menja!! Però si ells mateixos proposen gent d'EU per ocupar els llocs dels Verds!!!

  Verda | 15/07/2007, 17:09
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS