Administrar

Un bloc per participar i per discutir la manera de millorar la nostra ciutat... en Bloc
Estadisticas web

Vídeo campanya BLOC per MALLORCA

BxP | 19 Maig, 2007 04:00

Comentaris

 1. cimentiments

  Hola,
  en sintonía con vuestro blog, la temática y la sensibilidad que nos hace falta para provocar un cambio en las islas, te envio e invito a una exposición en clave reflexiva que se inaugura hoy (sábado 19) y está hasta el 26.

  Sobre el tema de Ibiza, curiosamente participa con una pieza conceptual el periodista de investigación Santiago Miró, que ya en 1978 denunció una lista larguísima de corruptelas y caciquismos en aquella mallorca de hace 3 décadas, donde ya estaba implicado Abel Matutes.
  Es muy sintomático que ahora estemos en un punto de inflexión parecido. Sintetizando espero que participes asistiendo... un saludo cordial a todos los bloglectores.
  el consumidor

  ---------------------------
  CIMENTIMENTS (o... no m'asfaltis el respecte!):
  UN EXVOT ABANS DEL VOT (una setmana de reflexió).

  Monestir de la Real, del 19 al 26 maig 2007

  La corrupció, el consum voraç del territori per autopistes i adossats endossats, les promocions urbanístiques, milions de turistes, més hotels, aigua per a golfs i piscines, l'excés de fems, enderrocs i contaminació...

  CIMENTIMENTS (o... no m'asfaltis el respecte!) és un crit contra aquesta agressió, una crida al respecte. Artistes, músics, escriptors, intel·lectuals i persones sensibilitzades han reaccionat davant la corrupció abassegadora, davant la destrucció del paisatge i de la cultura que assolen l'illa.

  UN EXVOT ABANS DEL VOT és una proposta oberta, una invitació a participar amb una paraula, un poema, un escrit, un dibuix, una fotografia, un objecte, o qualsevol altre mitjà d'expressió creativa per transmetre amb força aquest cimentiment, el sentiment que ens provoca aquesta realitat.

  Una peça/súplica, un projecte col·lectiu que recull totes les aportacions en un sol espai, tot emulant aquells indrets dels monestirs i els convents que estan farcits de fotografies, de peces ortopèdiques i de tota mena de parafernàlia emotiva. En definitiva, un exvot, una ofrena per la treva, una súplica al sentit comú, una crida al respecte… El resultat d'aquesta ofrena col·lectiva es donarà en custòdia al Govern de les Illes Balears, per tal que sempre tenguin present la súplica de tots els participants d'aquest esdeveniment.

  La Real, monestir als antics afores de Palma, recinte medieval, centre de cultura i d'història amenaçat greument per l'especulació explícita i il·lícita de personatges perillosos i molt ben situats, és un marc magnífic des del qual plantejam aquest esdeveniment cultural, que pretén ser un crit per aturar la destrucció del territori, de la identitat i del patrimoni social i cultural.

  ON I QUAN
  Monestir de La Real, camí de la Real,3 (entre la carretera de Valldemossa i la d'Esporles). Palma de Mallorca.

  Dissabte 19 19h.
  Inauguració, recepció i muntatge dels exvots. Taula de manipulats "crea el teu exvot", performance de "Au Ments", acció "Perdonen las molestias, trabajamos para usted" i videoprojeccions amb música.

  Dijous 24 20'30h.
  Nit poética.

  Dissabte 26 19h.
  Festa de la reflexió: Conferéncia "Indiosincrácia en las Islas Baleares" a càrreg de Llonovoy, acció de ceremonia i cloenda de la ofrena-súplica, teatro de La Lavanderia i concert de Rock&Press,

  Els tres dies hi haurà servei de bar, amb menjar i beure.

  De diumenge 20 a divendres 25 romandra obert per visitar i afegir exvots de 16h a 21h.

  COM PARTICIPAR-HI:
  INFORMACIÓ TÈCNICA
  -Es prega que els exvots no superin les dimensions 40x40x40 cm.
  - Recepció d'exvots a partir del 17/05/07 al:
  Monestir de La Real, Cami de La Real num 3, Palma 07010
  (entre la carretera de Valldemossa i la carretera d'Esporles).
  - Enlace web:
  www.cimentiments.org

  el consumidor | 19/05/2007, 10:42
 2. link incorrecte

  http://elconsumidor72.blogspot.com/

  consumidor | 19/05/2007, 10:45
 3. Video

  Enhorabona pel vídeo!
  Endavant BLOC!

  Conde Mor | 19/05/2007, 11:46
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS