Administrar

Un bloc per participar i per discutir la manera de millorar la nostra ciutat... en Bloc
Estadisticas web

SOLUCIONAR ELS ACCESSOS A PALMA

BxP | 18 Maig, 2007 06:05

Solucionar els accessos... i recuperar l'accés a la mar que, qualque "figura" del toreo convertí en una autopista com a "solució" a la mobilitat.

Proposam cinc mesures fonamentals  en matèria de xarxa viària que, com és natural, és imprescindible complementar amb tramvia, més tren, més autobusos de línia, aparcaments dissuassoris a la perifèria, etc.:

1.- Potenciar la connexió Autopista d'Inca/carretera de Valldemossa a l'alçada de Santa Maria

2.- Connectar l'autopista d'Inca i el Camí dels Reis i potenciar aquesta via com a ronda de circumvalació de Palma

3.- Ampliació a tres carrils del conjunt de la Via de Cintura

4.- Pas soterrani entre el Port a l'alçada de Porto Pí i l'autopista de Ponent i la Via de Cintura

Amb aquestes mesures es fa innecessari el Segon Cinturó i llevam presió sobre la façana marítima, actualment utilitzada com a "tancament" natural de la Via de Cintura.

Això ens permetrà dur a terme la cionquena mesura:

5.- Convertir el vial entre Porto Pí i el Polígon de Llevant (Passeig Marítim i inici  autopista aeroport fins a la Via de Cintura) en un gran boulevard amb amples zones verdes i peatonals i una circulació plenament urbana (no com ara que la ciutat està separada de la mar per un vial que, en algunes zones és i en d'altres sembla una autopista)

Es senzill, és barato, és poc impactant, és positiu... perquè està pensat en funció dels interessos generals.

Visca el Bloc!

Eberhard

Comentaris

 1. Re: SOLUCIONAR ELS ACCESSOS A PALMA

  L'únic que s'ha aconseguit amb la política de les carreteres que ha fet el PP és arribar abans a l'embús. Els de la part forana cada vegada hem de sortir més prest de casa per arribar a Palma les vuit.

  mp | 18/05/2007, 08:39
 2. AL LORO, CABRER PRESIONA A MINUSVÁLIDOS

  José Chito, el impulsor de la protesta de mañana por la no adecuación del nuevo Metro a las personas incapacitadas ha recibido hoy mismo presiones desde el Govern. Según me comentan, la mísmisima Cabrer le ha llamado y le ha ofrecido una persona a su plena disposición para ayudarle a la hora de subir o bajar del Metro las ocasiones que necesite. Todo con tal de parar una protesta que les hace daño a pocos días de las elecciones. La pregunta que se impone ahora es: ¿Qué pasa con el resto de minusválidos? ¿Van a ponerles una persona a cada uno o sólo a los que protesten?

  De momento José sigue adelante con su protesta y no se deja comprar. Pero lo hace solo, la Asociación de Minusválidos se ha rajado para no perder las ayudas económicas del Govern y le ha "aconsejado" a José aplazar la protesta a una fecha pasadas elecciones. Una vergüenza.
  José necesita el apoyo de todos, su protesta es justa y el Metro con toda su inversión millonaria no es más que una chapuza.

  MAÑANA TODO EL MUNDO A LA ESTACIÓN INTERNODAL A LAS 10,00 HORAS.

  Mireusté | 18/05/2007, 18:51
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS