Administrar

Un bloc per participar i per discutir la manera de millorar la nostra ciutat... en Bloc
Estadisticas web

ELS ABOCADORS IL.LEGALS, FUNCIONEN

BxP | 13 Maig, 2007 21:28

id

id

 

Aquestes fotos les vàrem fer dissabte al major abocador il.legal de ciutat: són més de 20.000 m2 coberts de fems entre Son Flo, Son Moix i el Polígon de Can Valero

El tema està igual que quan ho vàrem començar a denunciar el 2003: han fet net la zona més propera a Son Flo i Son Moix i han tancat l'accés dels vehicles per Son Flo... però com l'accés de vehicles per Can Valero continúa obert els abocaments continúen sense parar.

De fet. vàrem tenir ocasió de veure un dels nombrosos incendis que es produeixen a la zona.

Un troç de camp que envolta la ciutat i que seria ideal per passejar s'ha convertit en un lloc impracticable, contaminat i lesiu per al medi ambient: com el Clot de l'infern a S'Arenal i com la dotzena d'abocadors il.loegals que l'Ajuntament consent

Des del Bloc per Palma ho arreglarem, però no perquè siguem mes llestos que ningú sinó perquè es pot fer: tancant els accessos als vehicles de les empreses que fan els abocaments, posant-hi un mínim de vigilància i fent net l'indret (sense perjudici de la responsabilitat dels propietaris dels terrenys)

Eberhard

Comentaris

 1. El que te deia, amic

  El que te deia, amic

  Fa vuit anys na Nanda (l'havia d'entrevistar, en fa 4), Margalida (m'havia de transcriure campanya) i tu (t'he demant una entrevista més de tres vegades sense cap resposta: tfno.: 660 101 187) ereu "com jo". Així com feis les coses, ara m'he sentit i me sent trahit per tots tres... i per tots els altres, amics i no amics.

 2. CIMENTIMENTS/ expo contra el cemento

  eberhard,
  te envio a este bloc una información que espero puedas difundir, por sintonía, cercanía, Y SENSIBILIDAD.
  -------------------------
  CIMENTIMENTS (o... no m'asfaltis el respecte!):

  UN EXVOT ABANS DEL VOT (una setmana de reflexió).

  Monestir de la Real, del 19 al 26 maig 2007

  La corrupció, el consum voraç del territori per autopistes i adossats endossats, les promocions urbanístiques, milions de turistes, més hotels, aigua per a golfs i piscines, l'excés de fems, enderrocs i contaminació...

  CIMENTIMENTS (o... no m'asfaltis el respecte!) és un crit contra aquesta agressió, una crida al respecte. Artistes, músics, escriptors, intel·lectuals i persones sensibilitzades han reaccionat davant la corrupció abassegadora, davant la destrucció del paisatge i de la cultura que assolen l'illa.

  UN EXVOT ABANS DEL VOT és una proposta oberta, una invitació a participar amb una paraula, un poema, un escrit, un dibuix, una fotografia, un objecte, o qualsevol altre mitjà d'expressió creativa per transmetre amb força aquest cimentiment, el sentiment que ens provoca aquesta realitat.

  Una peça/súplica, un projecte col·lectiu que recull totes les aportacions en un sol espai, tot emulant aquells indrets dels monestirs i els convents que estan farcits de fotografies, de peces ortopèdiques i de tota mena de parafernàlia emotiva. En definitiva, un exvot, una ofrena per la treva, una súplica al sentit comú, una crida al respecte… El resultat d'aquesta ofrena col·lectiva es donarà en custòdia al Govern de les Illes Balears, per tal que sempre tenguin present la súplica de tots els participants d'aquest esdeveniment.

  La Real, monestir als antics afores de Palma, recinte medieval, centre de cultura i d'història amenaçat greument per l'especulació explícita i il·lícita de personatges perillosos i molt ben situats, és un marc magnífic des del qual plantejam aquest esdeveniment cultural, que pretén ser un crit per aturar la destrucció del territori, de la identitat i del patrimoni social i cultural.

  ON I QUAN

  Monestir de La Real, camí de la Real,3 (entre la carretera de Valldemossa i la d'Esporles). Palma de Mallorca.

  Dissabte 19 19h.
  Inauguració, recepció i muntatge dels exvots. Taula de manipulats "crea el teu exvot", performance de "Au Ments", acció "Perdonen las molestias, trabajamos para usted" i videoprojeccions amb música.

  Dijous 24 20'30h.
  Nit poética.

  Dissabte 26 19h.
  Festa de la reflexió: Conferéncia "Indiosincrácia en las Islas Baleares" a càrreg de Llonovoy, acció de ceremonia i cloenda de la ofrena-súplica, teatro de La Lavanderia i concert de Rock&Press,

  Els tres dies hi haurà servei de bar, amb menjar i beure.

  De diumenge 20 a divendres 25 romandra obert per visitar i afegir exvots de 16h a 21h.

  COM PARTICIPAR-HI:
  INFORMACIÓ TÈCNICA

  -Es prega que els exvots no superin les dimensions 40x40x40 cm.

  - Recepció d'exvots a partir del 17/05/07 al:
  Monestir de La Real, Cami de La Real num 3, Palma 07010
  (entre la carretera de Valldemossa i la carretera d'Esporles).
  - Recepció d'exvots per correu electrònic: info@cimentiments.org

  -La participació suposa estar d'acord amb aquest projecte i la posterior donació. Es farà un registre de totes les peçes aportades que finalment constituiran la obra conjunta.

  ignasi decouse | 14/05/2007, 15:00
 3. 660 101 187

  Estimada parella:

  Ja sou la única nova parella que "no sabe, no contesta".

  Abans deiem que hay peor sordo que el que no quiere oir.

  També deiem que tots els... sords són sords.

  Jo, parelles així no m'agradaria que me comendassin.

  El de sempre | 14/05/2007, 22:43
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS