Administrar

Un bloc per participar i per discutir la manera de millorar la nostra ciutat... en Bloc
Estadisticas web

S'ARENAL, AMB UN PLA PERO FOTUT

BxP | 17 Abril, 2007 17:27

 

No fa gaire es va signar el Consorci per a la Reforma de la Platja de Palma: fotos, 101 mesures... i cap crèdit consignat per dur-lo a efecte. Tot això no sé quants d'anys després d'haver començat a parlar-ne.

Malauradament, aquest no és l'únic problema: les administracions no han estat capaces d' arreglar, mentrestant, els petits/grans problemes de la zona.

 

La foto correspon a Es Clot de l'Infern, un bosc preciós que hi ha a la frontera entre Llucmajor i Palma... i un dels abocadors il.legals més importants de Mallorca.  Fa anys que ho vàrem denunciar i aquí el teniu, tant ple de fems com sempre.

El transport públic entre Palma i Platja de Palma és tercermundista: una línia 15 sobresaturada i lenta i la impossibilitat d'anar directament a l'aeroport o Son Llàtzer sense fer transbord.

Qualque dia hi haurà un tramvia que hi vagi a S'Arenal i a l'aeroport. Mentres tant, no podriem millorar les línies d'autobús?.´

Podríem seguir però aquests són els dos compromisos que hem adquirit públicament des del Bloc per Palma per arreglar de manera immediata: aquesta estiu, vaja

Comentaris

 1. S'Arenal+ verd

  Es Clot de l'infern seria preciós, l'haurieu d'arreglar, els residents ho agraïriem i els turistes també.
  Vaig llegir que a Sant Jordi, Son Ferriol i no sé on més doncs els volieu declarar Entitats Local menor o qualque cosa així, que tendrïen batle pedani i no sé que més.. sabeu si a S'Arenal ho podreu fer? Pensau que pels s'arenalers, S'Arenal també és un poble (amb moltes coses dolentes, també n'hi ha de bones), però és un poble diferenciat tant de Palma com de Llucmajor. Moltes Gràcies!!
  I endavant!!!!

  s'arenaler | 17/04/2007, 19:23
 2. Clot de l'Infern

  El Paradís de la meva infantesa. Camps de dunes entre pins. Espai per a les emboscades. El torrent. Pedreres de marès. Winnetou. Objetivo Birmania...

  ... Paradise Lost: un puta clot de merda gràcies al PP i sa puta nueva Mallorca. Feis dissabte, Bloc, per favor, feis dissabte!

  Antoni Llompart | 17/04/2007, 22:39
 3. Residus

  No sé de què vos sorpreneu... Que jo recordi, ja deu ser la reforma del desastre de la platja de Palma que fa 20.
  Després de 4 maleïts anys de Pacte del Portland és del tot normal que apareguin "efectes secundaris". La idea és molt simple: els grans hotelers estan de retirada. Això del corral de Mallorca s'agotà i la gallina del ous d'or s'ha morta i ara han d'invertir en un indret del qual desapereixen??? No, no, hen de prendre el vol a Cancún o Xina... Ara el sector de moda són els constructors i la seva tropa, que són els que supleixen als ultres dels hotels. De cada 100 constructors-picapedrers, n'hi ha 98 que voten els peperonis. Són la nova classe dirigent del nou monocultiu: la cultura del totxo... No vos extranyeu que hagin aparegut els seus abocadors: el Clot de l'Infern, andurrials de l'estadi de l'At.Balears, les contrades de Marratxí, el cami vell de Pòrtol, el clot davant de l'antic camp de futbol del Ferriolense, etc, amb en Jaumet de Sa Pobla fent els ulls grossos. I esperau, si guanyen durant el 2007-2011, les zones d'abocament es multiplicaran. Ara ja tenen les autopistes, lo que vol dir que ara queden fer les urbanitzacions del voltant: Son Granada, S'Ubac, Son Antem, fora-vola de Campos, Sa Vinyola, etc.
  Déu ens guard de tota aquesta genteta.
  PD: Ah, i a na MAM no li han bastat 4 anys per omplir-se les butxaques, en necessita 4 més de pacte per poder finalitzar les seves carreteres a la mallorquina.

  Makineto | 18/04/2007, 07:02
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS