Administrar

Un bloc per participar i per discutir la manera de millorar la nostra ciutat... en Bloc
Estadisticas web

CANS

BxP | 14 Abril, 2007 08:14

L' Ajuntament de Palma ha estat a punt de tancar el Centre Caní Internacional (un refugi per animals que tota la vida havia estat a la Falca Verda i que ara - per mor de la construcció del Parc - ha estat traslladat al Pil.larí.

L'Ajuntament ho ha fet per pressions dels veïnats del Pil.larí però no ha tengut coratge de dur les coses a l'enfront per la polssaguera mediàtica que s'ha aixecat.

Existeix, afortunadament, una creixent sensibilitat amb el tema dels animals. Es un símptoma de progrés civilitzatori... però la Sra. Cirer no està precvisament a l'avantguarda d'aquest progrés.

Milers de cans són sacrificats a Palma, cada any "institucionalment", l'ordenança sobre animals de companyia no es compleix, els animals amb xip són una minoria, abandonar un ca continúa sortint de gratis... perquè continuar?

El tema del CCI té facil solució. A Son Reus hi ha terrenys de sobra perquè convisquin refugis privats - amb el seu propi règim de gestió -  juntament amb el municipal. El que ha de fer l'Ajuntament és deixar de perseguir administrativament a institucions bernàfiques com el CCI i cedir-lis aquests terrenys perquè puguin desenvolupar tranquil.lament la seva activitat

Eberhard

Comentaris

 1. Centre Caní Internacional

  A la pàgina del Centre Caní Internacional diu que dimecres que ve s'enduran a tots els cans que queden cap a Son Reus, per tant, tancaran el Centre, no?
  Demà, diumenge 15 de abril, hi ha una manifestació a les 9,30 del matí a la Plaça de San Francesc.

  Anna | 14/04/2007, 10:27
 2. Centre Caní Internacional

  No podem permetre que una vegada més la insensibilitat cap als animals guanyi la partida. Com és possible que avui en dia encara trobem persones que estiguin en contra d'un centre que sense ànim de lucre recull cans i moixos abandonats i maltractats? Me pareix una vergonya i no pens faltar demà a la manifestació.

  Bàrbara | 14/04/2007, 14:23
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS