Administrar

Un bloc per participar i per discutir la manera de millorar la nostra ciutat... en Bloc
Estadisticas web

NOVA PROVA DEL PELOTASSO DE SON ESPASES

BxP | 10 Abril, 2007 17:42

Hi ha diferents pelotassos de Son Espases: el que dòna la sanitat privada en la mesura que el nou hospital públic es retrassarà uns 8 anys respecte a la data prevista si es fés al solar de Son Dureta, el dels especuladors que es varen posicionar a la zona de la Real amb l'expectativa de la seva urbanització... i el pelotasso de la compra de Son Espases pròpiament dit.

Darrerament, una nova dada ha posat negre sobre blanc que l'Ajuntament, decidit a comprar Son Espases "caigués qui caigués", va comprar per 7,2 milions d'euros una parcel.la que podia haver expropiat per 1,2. Es a dir, que va tudar 6 milions d'euros de les nostres butxeques.

La dada és la següent: la Junta de Govern municipal de 14 de febrer passat acordà adquirir uns terrenys per ampliar Mercapalma a 13,42 €/m2.

 

A l’informe tècnic que s’adjunta a l’acord es diu textualment:

 

"Se considera como valor del suelo, a la fecha de redacción de este informe, , la cantidad de 13,42 €/m2 para suelos rústicos de secano, destinados a equipamientos municipales en el ámbito de la ampliación de Mercapalma." A quant es vagar el metre quadrat de Son Espases ara fa més de tres anys?: a 27 €/m2. Més del doble i tres anys després!.

No és la primera dada que ens alerta sobre això. L'any passat, el peritatge judicial encarregat pel jutge que entén del contenciós-administratiu presentat per la Plataforma Salvem La Real contra l’acord d’adquisició del terreny de Son Espases de desembre del 2003. va fixar el valor de Son Espases en 10,75 €/m2.

 

10 €/m2 és també el justipreu d'altres expropiacions anteriors a la compra de Son Espases en terrenys propers a General Riera (Can Angelí i Can Dalmau).

Fa quatre mesos, la Sindicatura de comptes trobà irregular que a l'expedient de compra de Son Espases no es justificàs tècnicament perquè s'havia duit a terme un procediment de compra negociat i sense publicitat.

Ara ja saps perquè: per permetre la transferència de 15 euros de la teva butxeca - com la de tots i cadescún dels palmesans - a la butxeca dels propietaris de Son Espases

Comentaris

 1. Son Espases

  Hi ha coses que no puc arribar entendre,pentura per la meva ignorància respecte als temes jurídics, però amb tota la argumentació existent i documentada sobre el "pelotasso" de Son Espases, no hauria qualque forma de que la justícia comencés a investigar-ho? O és que malgrat tot, s'ho tenen ben montat?
  M'agradaria saber l'opinió de algú que estigui ben ficat al tema respecte d'això que he apuntat. Fins ara

  Joande | 10/04/2007, 19:47
 2. Guatepeor.

  "El crimen organizado se ha infiltrado en los partidos políticos"." La depuración de la policía no va a bastar. El ministerio público está también podrido".

  Ufff!!!!! quin ensurt. Afortunadament després de llegir aquest titular de El País, d'avui, he vist que es referia a ......Guatemala.

  sense nom | 11/04/2007, 09:03
 3. Antoni Esteva

  Eber, estamos preparando en el Círculo Balear, un homenaje a Antoni Esteva después de haberlo asesinado en las listas...Quina Barra que tens

  Dolors | 11/04/2007, 09:05
 4. Ladrones y mentirosos en el Gobierno Balear

  La especulación ha convertido Palma en una ciudad enferma y sin calidad de vida.No votes PP-UM.

  Jucef ben Maimó Aletzar | 11/04/2007, 09:41
 5. Son Espases

  Xq no hablas de las veces que te han tirado atrás las denuncias de Son Espases???

  RIC | 11/04/2007, 09:50
 6. La Mafia PP-UM.

  Los del PP-UM no vienen más que a robar,matar y destruir.Son ladrones y salteadores.No votes PP-UM.

  Jucef ben Maimó Aletzar | 11/04/2007, 10:13
 7. Ladrones y mentirosos en el Gobierno Balear

  Escándalo de decibelios durante todo el día en el "parc de ses estacións"

  Rodamón | 11/04/2007, 11:20
 8. De algún sitio tiene que salir el dinero

  La verdad es que, del caso Son Espases ya no me impresiona nada. ¿Sobreprecio? De algún lugar tiene que salir la financiación de la dolmabache del presidente... Si el no paga los 5 millones, alguien los tiene que pagar.

  The Laughing Man | 12/04/2007, 07:42
 9. Son Espases

  Ho pagaran a les urnes.
  La llàstima és que a hores d'ara ja tendríem Son Dureta reformat amb l'anterior projecte (del govern Aznar)i ara, a part del desastre que han començat,no tenim res. I el PP braveja i publica que ha fet quatre hospitals. Per cert, el Govern el gestionen polítics del PP, o és del PP? La propanganda del PP (cartells pertot arreu) s'apropia de l'escut del Govern, i això és molt greu.

  Toni | 12/04/2007, 10:18
 10. a Joande

  Es molt dificil determinar la responsabilitat penal d'un gestor polític com no sigui que s'hagi aficat doblers directament a la seva butxaca. Es trist però és així

  grosske | 13/04/2007, 22:13
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS