Administrar

Un bloc per participar i per discutir la manera de millorar la nostra ciutat... en Bloc
Estadisticas web

TELEFONIA MOBIL: NI CONTROL NI TRANSPARENCIA

BxP | 02 Abril, 2007 21:48

 

Avui hem fet una roda de premsa al terrat de Cort . Hem disfrutat d'unes vistes precioses que un dia, quan estigui més líric, vos descriuré.

Avui hi hem anat pel tema de la telefonia mòbil: de quatre antenes que es veuen des del terrat, una ni tan sols està a la web del Ministeri on se suposa que hi estan totes les antenes.

Es només una petita mostra del desgavell que hi ha sobre el tema: a Palma, el 80% de les antenes no tenen llicència i l'Ajuntament només té obert expedient de tancament a una quarta part d'aquest 80% (supós que a aquelles més denunciades pels veïnats).

Ningú no sap quantes antes hi ha realment a Palma ni es fan controls periòdics de les seves emissions. Un vertader desgavell que, com és natural, genera inquietud i preocupació entre els veïnats.

Quant a la reglamentació, ZP continúa aferrat a un decret de n'Aznar de l'any 2001 que estableix un nivells màxims de radiació que molts de països de la UE ja han rebaixat

Tots, o gairebé tots, volem usar els mòbils però tenim dret a fer-ho en un marc de màxima seguretat, de màxima transparència i de màxim control (el contrari del que ara mateix està passant a Palma)

Eberhard

Comentaris

 1. ...se te ha contagiado la manía de señalar...

  Matas siempre sale en las fotos de las obras señalando hacia un lugar indeterminado como para dar la sensación de que el tema le interesa y que se está enterando de las explicaciones. Pues ni una cosa ni otra: ni se entera ni le interesa. O sea deja ya de señalar que no te queda nada bien (además parece que nanda se está muriendo de la risa). Esto no es serio.

  J | 03/04/2007, 11:51
 2. Re: TELEFONIA MOBIL: NI CONTROL NI TRANSPARENCIA

  Quan els candidats assenyalen les antenes, én J mira el dit

  R | 03/04/2007, 14:28
 3. Tema complex

  El tema de les antenes és complex. Jo mateix he firmat contra la que hi ha davant l'escola d'Es Molinar, però duc mòbil a la butxaca. Per tant, el tema de fons seria determinar on es pot col·locar una antena i on no. D'altra banda, a Son Sardina uns amics no volgueren posar-ne una a ca seva i la hi col·locaren a la finca de davant on, paradoxalment, els perjudica més per l'efecte paraigua.
  Jo, personalment, no trob normal que les puguin instal·lar davant una escola, un parc, o un edifici de pisos. D'altra banda, els paràmetres de medició considerats segurs segons la legalitat vigent no crec que siguin fiables (hi ha massa negoci i interessos pel mig). Per ventura un organisme independent (universitat?) hauria de fer-ne un estudi seriós.
  Quant al tema de les llicències, és obvi que sense elles qualsevol activitat (també una botiga) s'ha de suspendre d'immediat.

  Toni | 03/04/2007, 16:32
 4. Una solució

  Parlau aquets dies (vía Antich y Socias) amb en Joan Mesquida i que crei (antes de les eleccions) la UCATMI Unidad de Control de Antenas de Telefonía Movil Ilegales (equips de a cuatre guárdies i un cabo per Comandancia) per intervenir les antenes ilegals. Au idó. Per feina que no quedi.

  Domenech | 03/04/2007, 16:39
 5. A escote.

  Deixant apart els temes sanitaris el que no és de rebut és que la finca de veinat tengui una antena per la qual cobra uns milenars d'euros anuals i jo que que reb més radiacions que ells no cobri res. Aquí hi haurieu de gratar. A part de que n'hi ha que ni tan sols pagan imposts.

  sense nom | 03/04/2007, 18:28
 6. Solución Final al problema de Mallorca

  PP-UM:matar, enriquecerse y conseguir el poder.

  Rodamón | 03/04/2007, 19:59
 7. Re: TELEFONIA MOBIL: NI CONTROL NI TRANSPARENCIA

  Per cert hi ha un article molt interessant d'en Carles Manera sobre el turisme al diari Balears, crec que val la pena fer un comentari.

  andreu | 04/04/2007, 06:06
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS