Administrar

Un bloc per participar i per discutir la manera de millorar la nostra ciutat... en Bloc
Estadisticas web

La ruta dels desbarats al YouTube

BxP | 01 Abril, 2007 18:32

Dissabte em vaig tornar a sentir profe per unes hores.

El BxP havia organitzat l’itinerari “La ruta dels desbarats” i n’Eberhard i jo passejàrem unes hores una colla d’”alumnes aplicats” que seguiren amb molta atenció les denúncies del BLOC a la política destructiva de na Katrina Cirer i, sobretot, les propostes els BxP en matèria de patrimoni.

Me vols veure en acció? Idò puja aquí i veuràs...

Nanda 

Comentaris

 1. Re: La ruta dels desbarats al YouTube

  Jo hi vaig ser, i -no vull ser sadomasoquista-, em va saber a poc, amb tot el historial de despropòsits que han sortit noticiats a la premsa.

  Com a historiador, em fa pena veure com feren un pàrking que trinxà en dues meïtats sa murada (que no tenen plànols històrics, aquests?). Com un aqueducte medieval es cau a trossos. Com es destrueixen restes del periode àrab i potser romà a Antoni Maura per fer un altre pàrquing.

  I en conjunt, com Palma deriva cap a un conjunt urbà empobrit, sense història ni futur, sense art ni bellesa, sense estil ni personalitat, sense nucli ni caràcter barrial.

  És amorfa. És lletja. La fan lletja. És ciutat dormitori, o ciutat cloroformitzada. Sumisa. Obeient. Potser eutanàsica. Quina pena de tranquil·litat.

  Manel | 02/04/2007, 21:27
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS