Administrar

Un bloc per participar i per discutir la manera de millorar la nostra ciutat... en Bloc
Estadisticas web

NA NANDA, JO I AQUEST BLOC

BxP | 01 Abril, 2007 11:49

Na Nanda i jo ens semblam tant com un ou a una castanya. Ella és sistemàtica, metòdica i ordenada i jo som intuitiu, desordenat i dispers; ella cuida molt les formes i jo som informal fins a la grolleria; ella es tira a les piscines amb cos i ànima i jo sempre tenc un ull observant críticament la situació des de la grada; a ella no li agrada la brega política i jo m'afic a tots els bassiots que som capaç de trobar; ella està a punt d'entrar a les institucions i jo duc 12 anys de política institucional; ella fa classes de literatura catalana i jo faig faltes d'ortografia,  ella és intel·ligent i honesta i jo... també, què vos pensàveu?

Molts creim que, ben gestionat, això pot ser bo per al BLOC en la mesura que pot significar complementarietat (i en la mesura que no signifiqui un conflicte permanent)... però pel que fa al "blog" que estas llegint, la manera com hem gestionat les nostres diferències ha estat, fins ara, una catàstrofe.

Ho vàrem parlar divendres passat: intentar fer la mitjana aritmètica del (Eberhard + Nanda), amb posts que, molts de pics,  no se sabia qui els escrivia, ha derivat en un producte fad i sense ganxo.

Així que això ja s'ha acabat. Això serà un bloc compartit però tan personal i personalitzat com qualsevol altre... mentre no acabem barallant-nos als comentaris no serà res

Eberhard

Comentaris

 1. De gallinas y gallineros

  La candidata del PP a la alcaldía de Palma, Catalina Cirer, prometió hoy que si revalida su puesta de alcaldesa seguirá viviendo en la ciudad y no en un, dijo, gallinero de la Part Forana como su opositor en las elecciones y candidato del Bloc per Palma, Eberhard Grosske (31-3-2007)

  Josef | 01/04/2007, 12:17
 2. Re: NA NANDA, JO I AQUEST BLOC

  Que pasa Josef, todavía crees que todos lo de vivimos en la mal llamada "part forana" somos unos paletos.

  Animalista Convencido | 01/04/2007, 12:44
 3. 1+1= 1.000.000

  Me pareix bona idea Eber & Nanda. Serà millor que vos identifiquin com un tot i no com a parts separades.

  PD. Josef, i si continua de batllessa Catalina Cirer, què farà se comprarà un palassete?

  sense nom | 01/04/2007, 12:53
 4. Dues preguntes

  Un lector ingenu del Mundo pot arribar a pensar que visc a un galliner però la Sra. Cirer, un quadre del PP, coneix perfectament el tema i sap que no és així. Perquè ho diu doncs? Ella que presumeix tant de catòlica, no s'en recorda que hi ha un manament que parla precisament d'aquestes coses?. I segona pregunta, en un altre ordre de coses, si visqués al camp però dins el terme municipal de Palma, seria un inconvenient per ser regidor o batle de l'Ajuntament de Palma?

  grosske | 01/04/2007, 12:59
 5. a sense nom

  Som un tot però no som el mateix ni políticament ni, per suposat, personalment. Aquí està la clau de l'assumpte. La gent s'acosta a un "blog" esperant interlocució personalitzada amb el seu administrador. Si no ha de ser així, val més fer una web... al manco, aquesta és la conclussió a la qual hem arribat na Nanda i jo... en Bloc

  grosske | 01/04/2007, 13:03
 6. cirer= destruccio

  que diuuen, que si segueix governat na Cirer, en Grande li regalara un pis a les "MAcroTORRES" de SOn Moix?

  Joan Ramon | 01/04/2007, 13:39
 7. Rodrigo

  Hasta Rodrigo hoy te pega en EL MUNDO, Eber, diciendo que NO tienes la alfombra LIMPIA

  Dolors | 01/04/2007, 13:42
 8. sobre la alfombra...

  Pues a mí me contó el celador del Ayuntamiento de Sencelles que revisó bajo la alfombra de Grosske y no encontró ni pizca de polvo !!! Que pasa el aspirador todos los días y que tiene todo muy limpito !!!
  No como otros, que parece que barren y esconden la basura bajo su alfombra...
  Estoy segura que Grosske no sólo tiene la alfombra limpia, sino también su conciencia, y que no todos pueden decir lo mismo...

  Ire | 01/04/2007, 15:01
 9. Ire

  No sé de qué celador me hablas porque los chicos de EL MUNDO han enseñado las fotos del nuevo gallinero de Eber y francamente tiene mucho morro nuestro revolucionario local

  Dolors | 01/04/2007, 15:49
 10. Anem per feina

  D'acusacions d'El Mundo, de les quals cap altre diari no en diu res, i de dois diversos, jo ja pas. En tot cas, cada dia de bon matí, em recorden que dia 27 de maig he d'anar a votar el BLOC.
  Però el que sí em preocupa és el dia a dia, i voldria saber coses com:

  - Té solució el tema de Son Espases.

  - Deixarà el PP marge de maniobra econòmica per a fer coses, després d'haver endeutat la nostra comunitat per a vint anys.

  - Què es farà amb el transport públic?

  - El manteniment del edificis escolars (parl de totes les escoles públiques d'infantil i primària), de propietat municipal, és lamentable. Què s'hi farà?.

  - El 2n Cinturó.

  Per acabar volia fer un petit comentari que tothom hauria de tenir en compte. La majoria del ciutadans que tenim vivenda pròpia, l'hem comprada mitjançant una hipoteca. Per això, sarcàsticament, quan qualcú ens demana per ella, solem dir que no és nostra, sinó del banc. De la mateixa manera, quan el PP braveja de totes les obres (destrossa?) que ha fet, estaria bé que recordàs que no estan pagades i que, de moment, no són del poble, sinó dels bancs. Quants d'anys hauran de passar perquè siguin nostres?
  Tots els que pagam hipoteca cada mes, sabem que resulta molt difícil arribar a final de mes, perquè tenim les despeses bàsiques que cobrir: menjar, transport, imposts, roba... Quan sorgeix una necessitat "extra" (rentadora rompuda...) anam de crani, tirant de targeta (més deute) i fent enginyeria domèstica per arribar a final de mes.Esperem que a la nostra comunitat no li surtin "extres" però això és somiar.

  Toni | 01/04/2007, 17:31
 11. a Toni

  Toques un munt de temes importantíssims. Si et sembla, en farem posts de cadescún d'ells perquè és impossible tractar-los amb el rigor necessari en forma de comentaris a aquest post. Et sembla bé?

  grosske | 01/04/2007, 17:56
 12. De pintores, pinturas y gallineros

  En 1905 abandonó la escuela secundaria de Linz para ir a Viena e ingresar en la Academia de Bellas Artes con el fin de convertirse en pintor, pero fue rechazado en el examen de ingreso. A pesar de su fracaso, decidió quedarse en Viena, viviendo de la venta de sus pinturas con grandes dificultades económicas (llegó a vivir durante tres años en un albergue para indigentes), para seguir pintando y presentarse a un segundo examen de ingreso, que no llegó a realizar nunca. (De la biografía de Adolf Hitler 1889-1945)

  Josef | 01/04/2007, 17:59
 13. All toghether now!!!

  O sigui que bxp ve a ser com allò que ens deien en el Catecismo de "dos personas distintas y un solo Bloc verdadero".

  Bromes apart, haurieu de fer que fideus.com obris una carpeta.

  sense nom | 01/04/2007, 18:01
 14. Para animalista convencido

  Lo de la "part forana" es ya hoy dia solo una forma de hablar hombre. Con las macroautopistas se han sentado las bases para la urbanización salvaje, con lo cual la isla entera se convertirá en un area metropolitana, llámese Palma, Part forana o Mallorca. Por cierto, casi toda la progresía y demás aprovechados viven en la part forana (ver candidaturas), incluso algunos en una ANEI (Femenias, Borrás, etc.) por lo cual no vale la pena discutir. En las elecciones de 2011, ni municipales ni autonómicas. Solo distritos o condados tipo USA. Si Matas se queda en el centro de Palma es porque si no, la ciudad se quedaría vacía.
  Un abrazo cariñoso para la part forana, nomenclatura en vías de extinción.

  Josef | 01/04/2007, 18:38
 15. a Grosske

  Em sembla perfecte.
  Gràcies.

  Toni | 01/04/2007, 18:57
 16. el pais y matas

  Acabo de abrir el diario y veo lo del pisito de Matas no se como la Cirer se atreve con las bromas del que llama tu gallinero...
  el pp nacional debe estar avergonzado

  Mar | 01/04/2007, 21:19
 17. Re: NA NANDA, JO I AQUEST BLOC

  "Ahora resulta que nuestros políticos se apuntan a la moda de la transparencia publicando su declaración de IRPF. En un par de días he podido ver como lo hacía Miquel Nadal en su blog, Jaume Matas en la web del partido, Eberhard Grosske que se apunta no sólo a la renta sino también al patrimonio, y Toni Roig que critica que todo esto tampoco es que sea una novedad.
  No creo que los políticos que tenemos sean tan tontos como para poner las comisiones que se cobran en negro dentro de la declaración de la renta. ¿Te imaginas a Florentino pidiéndole una factura al regidor de urbanismo?. “Concepto: Dos millones de euros, correspondientes al 2% del concurso público, en concepto de pago bajo mano por hacerme el favor de darme el concurso a mi” (con firma y sello)…
  Si hay algo que no soporto, además de que mientan, es que encima me tomen por tonto. Quizás ganen votos con este método, pero el mío lo tendrían si fueran capaces de abrir sus casas y enseñar las cajas fuertes, baldosas y alfombras, y luego hicieran públicas también las rentas y patrimonios de los parientes hasta el cuarto grado, así como amigos íntimos públicamente reconocidos.
  Así, para que todo el mundo sepa que soy una buena persona, publicaré el resguardo de la donación que hice a Morning Tears el año pasado. Si soy un capullo con mis compañeros de trabajo, ese resguardo demostrará que están faltando a la verdad. Y me quedo tan ancho." M.A. Payeras

  lola | 03/04/2007, 20:51
 18. Re: NA NANDA, JO I AQUEST BLOC

  Sé de buena tinta que el regidor de Urbanismo de Palma, Rodrigo de Santos está relacionado con el expediente DO/2007/130 del Ayuntamiento de Palma. Es una infracción urbanística cometida por un familiar suyo. ¿No se podría averiguar la situación en que se encuentra el expediente?. ¿Es cierto que Rodrigo de Santos pertenece a la secta Legionarios de Cristo? ¿La misma a la que pertenecen Acebes o la mismísima Ana Botella?. El fundador de la secta ha sido apartado del sacerdocio por pederastia, por el Papa Ratzinger.

  Lola | 03/04/2007, 21:01
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS