Administrar

Un bloc per participar i per discutir la manera de millorar la nostra ciutat... en Bloc
Estadisticas web

Prou d'agressions feixistes!

BxP | 21 Març, 2007 07:00

Demà estam convocats a la plaça de Cort per mostrar el nostre rebuig contra les accions feixistes que es produeixen a la nostra ciutat i, molt concretament, contra l'agressió que va patir la seu de la CGT el passat dia 4 de març.
 
Davant aquesta concentració, només dues preguntes:
 
1. Considerarà la batlessa Cirer que ens podem concentrar davant Cort, o continuarà disposant d'aquest espai segons les seves fílies i fòbies personals?
 
2. Comanarà IB3 un programa especial d'investigació -amb càmeres ocultes, falsos reporters, entrevistes robades, cares desdibuixades...- sobre la trama feixista de Palma?

 

Comentaris

 1. Cosa han fet..

  Amb tota seguretat la senyora Cirer no hi serà demà a Cort, té poc temps per perdre en beneitures, segurament ha de emprovar-se les caputxes de les processons, o ha de comentar el darrer partit de fútbol. Que a la seva ciutat hi ha agressions a un sindicat? Cosa han fet, segur, sempre protestant, ja se sap...
  Uns quants ens sentim avergonyits que a la nostra ciutat passin coses tan grosses com aquesta agressió i que la nostra batlessa miri cap a un altre costat

  Bel | 21/03/2007, 22:51
 2. Les bombes

  contra l'esquerra no són bombes, són artefactes. Mai una bomba no havia passat mai tant d'incògnit: si la arriben a tirar al Pp, hauria estat gros!!! Mai una notícia tan clara (bomba+proximitat+precedents) no havia estat tan ignorada pels mitjans. Cosa passa.

  augies marx | 24/03/2007, 12:06
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS