Administrar

Un bloc per participar i per discutir la manera de millorar la nostra ciutat... en Bloc
Estadisticas web

El Bloc condemna l'atemptat a la CGT

BxP | 05 Març, 2007 14:38

El Bloc per Palma considera que és realment alarmant que hi hagi persones o grups que s’atreveixin a transgredir les normes més elementals de la democràcia

L’atemptat de diumenge passat al local de la CGT, suposa un greu atemptat a la convivència democràtica, tot i que no hagi estat portada en cap del diaris locals.

El veïnats de la CGT es varen despertar de manera sobtada i sense anar-ho a cercar, es trobaren amb un gran ensurt i alarma quan les finestres dringaren a causa d’una fortíssima explosió i en veure una gran vermelló que s’estengué per tota la illeta durant uns minuts.

No és en absolut acceptable que en plena democràcia i hagi persones o grups de persones que creient-se portadors de l’única  veritat i raó actuïn utilitzant la força, en contra de persones o col·lectius legals que fan la seva feina en pro d’altres persones.

No podem oblidar que no es tracta d’un fet aïllat. La CGT ja ha patit dues agressions, la primera en forma de pintada, que no hagués passat d’aquí sinó fos que va ser això, la primera.

No només és el sentiment de por i d’indefensió dels veïnats que l’explosió de diumenge els ha deixat, que és prou important, sinó el fet de veure com un acte com aquest ha passat sense gaire pena ni glòria, quan es tracta d’una acció condemnable i de gran preocupació.

Ara només ens queda veure com es localitzen i es fan públiques les persones que han perpetrat aquest acte de violència contra la integritat de persones i entitats de la nostra ciutat, i la postura que prenen els nostres governants.

 

 

 

Comentaris

 1. altres "atemptats"

  no vull fer de cap de ses maneres apologia d'aquestes accions, sempre són reprobables, peró si voldria recordar que hi ha hagut a Mallorca altres atacs i pintades a locals de signe diferent, i mai voltros heu piluat... ni sa premsa tampoc massa...
  per cert sembla que allò que ha explotat hi era un petard verbenero... això si, tot molt adient per ressucitar l'antifeixisme que tan rentable vos és sempre...

  pasaba per aquí | 06/03/2007, 19:38
 2. Pensar-se que això és rendible...

  Es pensen que els és rendible, però...ni això...però com que no tenen cap connexió amb la societat capdavantera ni cap idea realment constructiva...s'hi aferren desesperadament...

  Home | 07/03/2007, 08:50
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS