Administrar

Un bloc per participar i per discutir la manera de millorar la nostra ciutat... en Bloc
Estadisticas web

De Santos i Son Espases

BxP | 28 Febrer, 2007 19:00

Els grups municipals d'EU-EV i PSM-Entesa Nacionalista hem demanat tenir accés a la cinta del Ple Municipal on es recullen les declaracions del tinent de Batle d'Urbanisme Rodrigo de Santos. Al nostre parer les seves paraules són molt greus en la mesura que avalen la tesi mantinguda pels nostres grups pel que respecta a l'existència d'una decisió política predeterminada de portar a Son Espases la ubicació del nou hospital de referència de les Illes Balears. Aquest element es sumaria als que ja tenim i que demostrarien la debilitat progressiva en el rigor i la consistència jurídica del procediment de compra.

Comentaris

 1. I n'hi ha meeessss

  N'hi ha mes. Si haguéssiu sentit lo que va amollar aquest regidor als membres de la Plataforma Ses Fontanelles, vos tirariu es trastos pes cap. "Todo el mundo es ecologista menos cuando te tocan el bolsillo" va dir s'animal. Indignant!

  Jo mateix | 28/02/2007, 20:48
 2. Idò i "s'animal"

  encara és s'únic que fa (un poc d') autocrítica i que admet pressions. Com deuen ser els altres!

  TC | 01/03/2007, 14:30
 3. Medi Ambient

  No us pareix que va en contra del Medi Ambient el que tots els partits polític ens deixeu a les nostres bústies una quantitat enorme de sobres, paperetes...Crec que tots n'abusau. A veure quin partit és el valent que ho plantegi.

  Pola | 22/05/2007, 18:25
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS