Administrar

Un bloc per participar i per discutir la manera de millorar la nostra ciutat... en Bloc
Estadisticas web

PACIÈNCIA PER OBTENIR LA NOVA TARJA CIUTADANA

BxP | 28 Febrer, 2007 11:57

Si encara no teniu la nova targeta ciutadana i l'heu de sol·licitar: preneu-vos-ho amb calma!!!

El termini d'ús que ha imposat l'Ajuntament a l'antiga fa que la gent hagi de "córrer" per obtenir la nova i s'acaramulli a les oficines on es tramita.

Les oficines, sobretot la de la Plaça de Santa Eulàlia, està plena de gent fent coa a totes hores. Coneixem persones que han arribat a fer més de quatre hores de coa!

Tot i això el nostre Ajuntament presumeix cada dia d'haver obtingut el cercificat de qualitat ISO 9001:2000. Certificat que acredita que l'Ajuntament de Palma treballa seguint un sistema de gestió de la qualitat.

I la QUALITAT és que els ciutadans hagin de fer coes de més de quatre hores d'espera???

Per aquest motiu el BLOC per Palma ha convidat a l'Equip de Govern a rectificar, i ho pot fer senzillament:

 • Habilitant d'immediat un sistema de sol·licitud d'hora que eviti temps d'espera innecessaris.
 • Endarrerint un mes el moment de pèrdua de vigència de l'antiga targeta, per tal que que els ciutadans tenguem un marge de temps més ample per sol·licitar la nova.

Si l'Ajuntament vol... pot fer-ho. I de passada demostraria que és capaç de comprendre i de posar en pràctica el significat de la qualitat en els serveis a la ciutadania.

 La gent no hi cap dins l'oficina i han de fer coa a fora:

Comentaris

 1. A porgar fum

  A mi en fa vergonya ser ciutadá de Palma de Mallorca i de Mallorca. Llevat de que es torni una abligatorietat de la "cartilla de racionamiento" jo no la demanaré. Per coherencia i per vergonya. Voltros, els colaboracionistes, els qui viviu d'aixó, lluitau filets, llutau. Per els vostros chalets (Sampolet, quina historia exemplar la del teu pare)i per el vostro status funcionarial. Jo no en som. Sincerement, hen sent empegueit. Ni fent el doble joc, com el Comandant Capellá, al servicio de la doble causa. Foteu.vos la tarja ciutadana per el cul.

  Fiol | 28/02/2007, 15:34
 2. Amargadet

  i immaculat, el tio. Res, que n'hi ha que vivim en el present i no ens importen rancúnies passades. Seguiu endavant amb posts com el d'avui, bloqueros... que aquest maltracte als ciutadans mereix denúncia! Endavant!

  Toni Capitol | 28/02/2007, 17:41
 3. No basta amargarse

  Els han de fotre. Demostrar de que aixó es una comédia. Que aixó es un "modus vivendi" de qui no ha trobat una feina honrosa (funcionaris). ¿imaginau sa cantitat de gent que viu d'aquest cuento? desde chófers a venedors de fum. ¿Qui no voldría tornar al Circulo Mallorquín, al ball de Carnaval i no a l'espectacle actual? Boigos.
  Nota bene: en mitja dotzena de Guardies Civils, bastarien per governar aquest forat.

  Fiol | 28/02/2007, 20:00
 4. CPRCMaSM

  Comissió per el Retorn del Circulo Mallorquín a la societat de Mallorca (fent fora tot el fems que hi ha, evidenment)

  Fiol | 28/02/2007, 20:19
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS