Administrar

Un bloc per participar i per discutir la manera de millorar la nostra ciutat... en Bloc
Estadisticas web

LLEVAR LA PRIMERA PEDRA

BxP | 25 Febrer, 2007 18:39

Això d'inaugurar i no inaugurar comença a ser un problema per al nostre Consistori. Fa setmanes, la batlessa Cirer, arran de la no-inauguració de Jacint Verdaguer, va assegurar que, per la proximitat electoral, ja no hi hauria més inauguracions. Divendres, però va inaugurar un parc infantil al carrer de General Riera.

També passa igual amb les primeres pedres. No es va posar la de Son Espases, però sí la d'un centre de salut d'importància infinitament menor.

Ara, a més, la batlessa ha inventat una nova modalitat: en lloc de "posar primeres pedres", "llevar primeres pedres". Guai, no? És el que va fer divendres per il·lustrar mediàticament la demolició de l'hotel Sayonara, amb tota la primera plana del seu equip municipal.

Però en aquesta frenètica estratègia de construcció/destrucció que impulsen els governs del Partit Popular, encara hi ha una nova tàctica molt més higiènica: les coses que indefectiblement acabaran ocorrent després de les eleccions, s'anuncien per tota la ciutat en forma de grans pancartes autocomplaents: Baluard del Príncep, Façana Marítima... Pràctic, no? Així ja no només no fa falta  acabar l'obra, sinó que no fa falta començar-la! És que se les saben totes! 

 Baluard del Príncep

Comentaris

 1. Palma habitada?

  El més graciós es que la gran pancarta hi hagi el logo de "Palma Habitada".

  emPPrenyat | 25/02/2007, 21:16
 2. bungalows al parc

  palma, ciutat habitada. Me podrieu esbrinar si aquestes casetes que hi ha al parc tenen a veure amb la regiduria d'en Sierra i si són per arrendar quin requisits s'ha de tenir.
  A mí m'han dit que son 24 i a més a més seran molt económiques ja que faran molt de soroll pels respiradors del tren. AIXO ES UN COP D'ESTAT...VAJA PRESA DE PEL NA CIRERETA!

  VEINADA EMPRENYADA | 26/02/2007, 19:23
 3. Frontis de mar

  Altrament dit, façana marítima. La darrera presa de pèl: les finques horribles aquestes del baluard del Príncep ja les havien de tomar "a canvi de" la construcció del Corte Inglés... tal dia farà quinze anys. Ara sembla que a la fi les tomen (eleccions! quants de crims en el teu nom: en Fageda inaugurà un parc que ja no existeix en campanya electoral, i seguiríem...).

  Deia que a la fi les tomen, però simultàniament es proposen de construir-ne, deu passes més cap a Llevant, MOLTES MÉS i més altes i espesses... el frontis de mar del PP és un mur de ciment. Ho serà si no ho impedim.

  Els pisos de dalt murada eren per als "intocables" d'altre temps: els militars. Avui els tomen ca seva i ja ni protesten, titets... Els temps canvien i avui els poderosos són uns altres: la "Nueva Mallorca". Les noves finques de ran de mar (la façana marítima de na Cirereta) seran per als intocables d'avui dia: els quatre ricatxos que les compraran. El problema és que les de na Cirer -si no impedim que es facin- duraran més que aquestes del bastió de la porta del Camp.

  Res, que serà cosa de fer n'Eberhard batle. O no?

  Toni Capitol | 28/02/2007, 17:36
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS