Administrar

Un bloc per participar i per discutir la manera de millorar la nostra ciutat... en Bloc
Estadisticas web

JAVIER ALARCON: HABITATGE AL 50%

BxP | 21 Febrer, 2007 06:46

Arran d'una informació publicada ahir a UH, hem sabut que na Catalina Cirer ha contractat com a director general de l'Habitatge el Sr. Javier Alarcón -insultador oficial d'IB3- a mitja jornada!!.

És cert que la Regidoria d'Habitatge no fa gaire coses, però tampoc creim que sigui raonable que es permeti el luxe de contractar un alt càrrec executiu d'aquestes característiques a mitja jornada.

Controlador dels informatius  i tertúlies matinals d'IB3 ràdio, participant a programes d'IB3 televisió, insultador oficial de l'esquerra i el nacionalisme i fotocòpia local de Federico Jiménez Losantos, ens hem demanat quan treia temps el Sr. Alarcón per fer la seva feina municipal.

Per comprovar-ho, un company del bloc va cridar ahir a la centraleta municipal. La conversa, no literal, fou de la següent manera:

-Ajuntament de Palma, bon dia.

-Sí, amb el Sr. Javier Alarcón, per favor.

... (espera)

- Perdoni, on fa feina aquest senyor?

- És Director General de l'Habitatge.

- Ah!, un moment, li pas amb el departament.

- Digui?

- Bon dia, amb el Sr. Alarcón, per favor.

- No hi és en aquests moments.

- Ah!, i quan el puc trobar?

- No ho sé, vol deixar un "recado"?

- Ja, però podria indicar-me quan el puc trobar?

- És que no ho sé, si em vol deixar un "recado"...

- És que és un assumpte personal. Si vostè em pogués dir més o manco quin dia o a quina hora és més fàcil trobar-lo...

- És que no ho sé, jo el que puc fer és deixar-li un "recado"...

- No es preocupi, moltes gràcies, ja tornaré a cridar.

Comentaris

 1. EBERJARDO BROMISTA DE 3ª

  Eber, me parece un despropósito que nombre a un forense encargado de Vivienda en Cort PERO tú hijo mío no tienes ya ninguna gracia después de ver tu CASA-CORTIJO

  Un Besote

  DOLORS | 21/02/2007, 11:12
 2. Vagos

  Tant de Nanda com en Grosske són més "vagos" que es jeure. Per això els hi molesta que la drera tingui gent activa i feinera. A més, Eber ja no pot parlar de ningú. El Inmundo li ha tocat la línia de flotació i ja ni els seus el volen a les fotografies anti-corrupció.

  Missatge | 21/02/2007, 12:26
 3. alarcón

  Alarcón és un fatxenda que venia adhesius de Fuerza Nueva quan tenia 15 anys. Un capdefavet i prou...que els des del Govern li han donat corda.
  Per culpa seva, fa claudicar lingüsticament a molt de tertulians´: Andreu Crespí o una tal Elisenda(?) Mas de les joventurs del BLoc (una histèrica, per cert)-
  Res, que n'Alarcon se'n vagi aporgar fum

  Joan Mc Arró | 21/02/2007, 12:32
 4. Si és que no falla

  Si és que no falla:

  "Mientras el sabio señala a la luna ... El necio mira al dedo"

  ignorant | 21/02/2007, 13:14
 5. ¡Joder que tropa!

  Per què serà que allà a on faig feina els més ganduls, els que sempre tenen excuses, els que arriben més tard, els que s'aprofiten de mitjans públics per interessos privats, són els de dretes, que a més sempre parlen de moral?

  sense nom | 21/02/2007, 13:17
 6. gent activa?

  Cobrar una nomina sense apareixer pel lloc de feina es ser actiu? Ido collons jo vull una feina d'aquestes per que a mi si no "fitxo" em llevan part d'es sou.
  Quina barra parlar de gent fanera!!!

  andreu | 21/02/2007, 15:00
 7. Re: JAVIER ALARCON: HABITATGE AL 50%

  En el Ayuntamiento de Palma a los asesores del PP los funcionari@s les llaman "Dioses", sencillamente porque tienes que creer en su existencia sin haberlos visto jamás. Preguntad si teneis a algún amig@ funcionari@ y os confirmará que este caso no es una excepción, más bien una regla, y eso si pagaditos con el dinero de todos los ciudadan@s. Si el PP le quiere pagar por hacer cronicas sobre la casa cortijo de E.G., pues muy bien, que lo hagan (por mi como si le compran un periódico, una televisión y le hacen millonario), pero con el dinero de los ciudadan@s no se juega. Ese es el verdadero problema y estoy segur@ que, incluso, los que participan en este bloc con el único objetivo de echar cortinas de humo sobre cualquier tema que se discute, tendrán que reconocer que tenemos derecho a que aquellos a los que pagamos comparezcan,como mínimo , en su puesto de trabajo.
  Claro que si lo contrario está en el ideario de la Nueva Mallorca y se ofrecen a pagarme un sueldo con dinero de su bolsillo sin que tenga que ir a trabajar, decidme ahora mismo donde tengo que afiliarme.

  angel | 21/02/2007, 19:13
 8. elisenda!!!!

  no cridis tant guapa, que ets una histèrica...

  nos vemos por Madrid

  emPPrenyat | 21/02/2007, 22:51
 9. Codi ètic de funcionament

  Grosske, Nanda...

  Què hi ha de cert en el suposat codi ètic d'IB3 en el qual s'assenyala que si un presentador o col.laborador del mitjà duu a terme activitats relacionades amb la política ha d'abandonar la cadena?

  M'agradaria que IB3 faci una mostra de transparència i coherència amb els seus principis interns i rescindeixin el contracte amb aquest presentador. Crec que és una petició més que legítima.

  Celia | 21/02/2007, 22:56
 10. Leo en el INMUDO

  Dos cositas, que me parece muy bien que se pidan todas las explicaciones posibles en el Pleno del Ayuntamiento sobre está chorizada de colocar a los amigos.

  Y una pregunta, se indicaba el otro día que estuvieron reunidos en una cafetería Inda y Rodrigo de Santos, que estaba haciendo?, Estaba por casualidad el Inmundo Inda aleccionando al Rodrigo de Santo sobre como podian hacerlo para mantener vivo el tema de Grosske?. ¿ Esa reunión ha tenido como fruto la reprobación rídicula que hoy se pretende hacer?
  ¿ Actuan el Inmundo y el PP en una estrategia concertada?

  Blanco y en Botella =

  F. Galán | 22/02/2007, 08:32
 11. Javier Alcorcón... diria jo

  És n'Alcorcón!!! Un "tipejo" que es defineix per si sol, per cada paraula que li surt de la boca... que té una missió ben clara: llepar culs als seus amiguets del PP per anar ascendint de "categoria".

  Que, a més, viu DE i PER la confrontació! Pens que es mereix, a mode de metàfora fàcil, el nom d'aquest barri madrileny el qual fa poques setmanes va experimentar tanta confrontació als carrers com merda amolla el senyor Alcorcón...

  capell | 22/02/2007, 08:35
 12. Aniquilar l'adversari

  Els tirs van amb aquesta intenció. L'escola NEOCON d'en Busch de fer campanyes electorals. Una vestimenta formalment democràtica per tapar un comportament feixista. Un barrut, un mentider, un canalla, un cínic i un despreci ostentòs cap a la veritat son els perfils que se reclamen dels comunicadors que han d'aplicar aquesta política. Son evidents els mèrits del "menda". Per això el paguen l'Ajuntament i IB3.

  Pep V. | 22/02/2007, 09:53
 13. Moralina

  És més fiable un periodista fent de forense, que no un forense simulant fer de periodista.

  Toni | 22/02/2007, 18:22
 14. N'Alarcon

  Nungú d'aquesta oposició d'esuqerres, tan treballadora ella, acostumda al robatori de cuadres, a exposar la tribarrada y tot això havia demanat abans res d'aquesta ocupació ni havia dit res de que aqueta plaça no estgués ocupada. Lo que fot és que sigui n'Alarcon, la vivenda no vos importa rés perque la vostra oposició ha estat un desastre Eber. No heu treballat, no heu fet rés i ara anau de critics amb els que, al menys, treballen al 50%. Venga, tots a ca vostra, a ca n'En Gross

  Pep | 01/03/2007, 13:58
 15. Quina barra, Pepet...

  Defensar això de n'Alarcon és defensar la darrera trinxera. Imagina't que algun director general de l'habitatge de per Madrid presentàs el telediario de les tres? Què diríeu? Els del Pp heu perdut tota mesura... us costarà les eleccions.

  Eber i Nanda, endavant!

  Calç | 01/03/2007, 14:33
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS