Administrar

Un bloc per participar i per discutir la manera de millorar la nostra ciutat... en Bloc
Estadisticas web

QUÈ FEIM AMB ELS APARCACOTXES?

BxP | 16 Febrer, 2007 09:41

Fa un any, tots els grups de l'oposició de Cort es posaren d'acord per plantejar una proposta sobre la presència dels "aparcacotxes" a tots els carrers i places del centre i de la zona ORA de Palma.

Es tractava d'una proposta en positiu que intentava conjugar els interessos dels ciutadans (moltes vegades molests per un servei que no demanen i que no està regulat en termes objectius) i les necessitats d'un col·lectiu humà amb problemes evidents d'exclusió social.

La resposta del PP va ser coherent amb la seva dinàmica habitual: poc constructiva, autoritària i, sobretot, ineficaç. La batlessa va optar per la via repressiva i va començar la persecució administrativa i penal (!?) dels aparcacotxes. Només els dos primers mesos es varen posar 170 denúncies (16 a la mateixa persona).

Ara, un any després, el BLOC PER PALMA ha reiterat la seva proposta, vists els "extraordinaris" resultats de la política de multes i sancions de la Sra. Cirer: a Palma hi ha tants d'aparcacotxes com sempre. Vés a fer una volteta, si no.

Guardacotxes

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS