Administrar

Un bloc per participar i per discutir la manera de millorar la nostra ciutat... en Bloc
Estadisticas web

MIL ARBRES PER PALMA

BxP | 12 Febrer, 2007 12:03

El BLOC PER PALMA vol que l'Ajuntament de Palma es comprometi a plantar 1.000 arbres durant l’any 2007 per col·laborar amb la campanya de l’ONU anomenada “Thew Green Belt Movement”, que té com a objectiu final la plantació a nivell mundial de mil milions d’arbres.

L’Ajuntament s’hauria de comprometre a plantar un miler d’arbres i, a més, restaurar els que han desaparegut dels seus carrers, places i zones públiques els últims anys. Per altra banda, la iniciativa que es debatrà en el plenari de dia 22 de febrer, contempla també que l’Ajuntament, mitjançant l’àrea de Medi Ambient, posi en marxa una campanya a nivell escolar amb la finalitat que els escolars de la ciutat col·laborin aportat el seu granet d’arena a la campanya global.

Són molts els ciutadans i ciutadanes preocupats per l'impacte del canvi climàtic a les Illes Balears ja que, en tractar-se d'un arxipèlag, és un medi especialment fràgil davant les conseqüències d'un hipotètic desgel dels casquest polars. Mallorca és una zona on els canvis climàtics seran més notables en dependre la nostra economia -turisme, serveis, etc- de factors relacionats directament amb la climatologia.

Arbre

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS