Administrar

Un bloc per participar i per discutir la manera de millorar la nostra ciutat... en Bloc
Estadisticas web

EL PRÒXIM DIA 29 TOTS A LA REAL

BxP | 26 Gener, 2007 10:16

Dilluns dia 29 de gener els representants del PSM i d'EU-EV faran la XXI Marxa, aquesta vegada en BLOC i acompanyats pel capellà Alec Reid, persona clau en el procés de pau d'Irlanda del Nord. La lluita per la conservació del territori, en defensa dels espais rurals de Palma i com a mostra de suport al moviment Salvem la Real segueix.El pròxim dilluns 29, els regidors i regidores del PSM i d’EU-EV aniran acompanyats d’afiliats i simpatitzants.

En aquest cas, també hi participarà una persona clau en el procés de pau a Irlanda del Nord, el sacerdot Alec Reid, que va ser un dels artífex dels Acords de Divendres Sant, el 10 d’abril de 1998, que va significar l’inici de la pau entre catòlics i protestants. Després de l’alt el foc de l’exèrcit republicà l’agost de 1994, Alec Reid va fer de mediador per assolir un apropament entre els partits republicans i els governs de Dublín i de Londres, acord que va arribar quatre anys més tard. L’experiència de Reid i el seu consell també han estat demanats darrerament per promoure la pau a Euskal Herria, i el gener del 2003 va ser guardonat amb el Premi Sabino Arana. La marxa d’aquest mes s’iniciarà a les 19:30 a la plaça de Cort i previsiblement una hora i mitja després arribarà al Monestir de La Real, on com sempre, els participants seran rebuts per membres de la plataforma Salvem la Real amb un berenar.

Comentaris

 1. Jaume Sastre (Lobby per la Independència) contra el PSM i contra el Bloc

  21/01/2007 PSM
  Alorda, una vegada més, fa la pinça amb el PP i El(In)Mundo contra UM
  Antoni Alorda, "Marrai", ja en torna fer de les seves. Si aquest fracassat digne deixeble del traïdor Mateu Morro, que va fer el pacte del diable amb El (In)Mundo i va fer els ulls grossos amb la planta impressora il.legal del Polígon de Son Llaüt, creu que ha fet cap nou vot per al PSM i el Bloc amb l'entrevista a El (In)Mundo d'avui, va ben errat de comptes. Ans al contrari. Tots els damnificats i perseguits per El (In)Mundo avui tenen un motiu més per amollar llamps i pestes contra n'Alordeta, el PSM i el Bloc.
  Antoni Alorda és un cadàver polític com ho són en Mateu Morro i Pere Sampol. Durant quatre anys van tenir l'ocasió de governar i en lloc de mirar pel bé dels seus votants i de la seva gent es van dedicar a perjudicar-la i a humiliar-la. Antoni Alorda és tan mediocre i estúpid que no el volen ni els seus. Tant és així, que els seus antics companys del PSM de Vilafranca tremolen només de pensar que qualsevol dia, forçat a abandonar la política per mor de la seva suprema ineptitud i beneitura, se reincorpori de secretari de l'Ajuntament. No és gens estrany que amb individus com n'Alordeta al capdavant el PSM hagi acabat com ha acabat. L'entrevista d'avui a El (In)Mundo és memorable i demostra fins a quin punt en Marrai treballa per a la majoria absoluta de Matas i Pedro J. Ramírez a les properes eleccions.
  | 26/01/2007, 13:34

  http://www.lobbyperlaindependencia.org/

 2. El Lobby contra Grosske

  El cap de fava i beneit útil, Grosske, avui rep fort d'El (In)Mundo

  Definitivament, Grosske és un cap de fava descomunal. Se pensa ésser més llest que els altres però en realitat és més beneit que una espardenya i fa molt bona parella amb aquell altre estúpid cregut del Bloc, Antoni Alorda, "Marrai". Idò, què se pensava en Groskke? L'únic polític del Bloc que va anar a la festeta dels 25 anys d'El (In)Mundo al Castell de Bellver fou en Grosske i a més hi va anar per agrair a Eduardo Inda que El (In)Mundo no hagués ficat cullerada en el tema de la brega amb la seva dona que va acabar amb la presència de la policia al seu domicili.
  Veiam si en Grosske i n'Alordeta aprenen d'una puta vegada la lliçó!
  (Continuar)
  http://www.lobbyperlaindependencia.org/

  Lobby contra Grosske | 26/01/2007, 12:46
 3. Al lobby

  Us fa ràbia que Alorda denuncïi el clientelisme d'UM en el Consell. Segons vosaltres sí ho fa na Munar està ben fet. La campanya de'n Nadal , l'està pagant el consell: això es corrupció.
  I, per altra banda, Alorda va esser a la platja de sa marjal aquest estiu, i no es gens sospitòs d'estar venut a El Inmundo.
  Pegau als enemics de bon de veres: Feis exactament allò mateix que criticau.

  cavallot | 27/01/2007, 10:01
 4. inconsciència...

  Lobby contra, loby contra... i lobby contra. És la màxima expressió del discurs destructiu! Sens dubte, enhorabona!

  Queis en l'absurd de ser tan bel·ligerants (en tots els sentits) com aquells a qui criticau.

  Coses malament se n'han fetes i se'n faran... Segurament, des del Bloc es cometran moltíssims d'errors però és senyal que s'és actiu! Perquè qui fa coses s'equivoca, n'aprèn! L'error ha de servir per canviar...

  Admeteu que us heu equivocat d'"adversari" criticant de forma tan bel·ligerant i començarem a anar pel bon camí!

  Lobby pel Lobby per la independència! | 27/01/2007, 15:09
 5. Xerrameca

  La màxima expressió destructiva és la dels nacionalistes catalans que ataquen um. Aquesta és la màxima. Després, n'hi ha d'altres. I les denúncies es fan al jutjat. Si no, són xerrameca psemera (psm=aquella força política que ha estat absorbida per IU) o similar. Capelles, capelletes, capellones, capelliues, ...

  dona corrent | 28/01/2007, 11:46
 6. A dona corrent

  Fa falta recordar la lucidesa de la senyora Munar atacant el PSM (GPS, alguns insults a exdirigents del PSM...)?

  Entrau al web del tercer espai mateix i trobareu informació sobre quines són les pretensions de l'espai en qüestió: atacar el PSM pel fet d'unir-se amb EU-EV, d'obrir la mà amb la màxima insistència a les altres forces nacionalistes i d'ESQUERRES amb l'objectiu d'unir-se contra la REAL BEL·LIGERÀNCIA lingüística, paissagística, patrimonial, subvencionística, corrupcional... impulsada pel PP amb UM agafats de la mà (quan els convé, clar està!)

  I tens tora la raó, les denúncies es fan als jutjats i després passa el que passa... operacions policíaques que posen (o haurien de posar) cada persona al seu lloc.

  Ja per acabar... PSM absorvit per EU-EV? En què et bases? Què et fa pensar que és així? No podria ser a l'inrevès? O simplement i com és el cas, no podria ser que aquest BLOC avui per avui és un simple acord electoral amb uns objectius clarament definits que no podran ser aconseguits per culpa d'aquells que únicament es dediquen a criticar-lo per criticar, sense fonament, amb el cert temor que si la cosa funcionàs les coses canviarien molt????

  Jo pens que és aquesta darrera opció... mira que te dic que... serà que sí!

  Lobby pel Lobby per la independència | 28/01/2007, 14:39
 7. Re: EL PRÒXIM DIA 29 TOTS A LA REAL

  Però aquest post no era per anunciar la marxa a la Real? Estau tots bojos? Heu acabat parlant de Deu i sa mare....anireu a la Real? escoltareu a l'Alec Reid? la resta són vuits i nous i cartes que no lliguen. Passin un bon horabaixa de diumenge.

  pep | 28/01/2007, 15:30
 8. A Sastre

  Ets una mala persona i un càncer per als i les que volem la unitat del nacionalisme progressista.

  Al País Basc i a la Irlanda del pare Reid la gent com tu ja saps com acaba, no?

  Orson | 28/01/2007, 16:12
 9. A Lobby pel Lobby

  L'absorció del psm per IU és un fet. No opín, constat.

  dona corrent | 29/01/2007, 19:40
 10. A dona corrent...

  Idò si tan clar ho tens fonamenta-ho. Quins fets et fan pensar que és així? Tota constatació (com tu dius) ha de tenir un fonament, no?

  Perquè al meu cometari anterior he esmentat que hi ha persones que "critiquen per criticar al Bloc" però també haguès pogut posar "constaten per constatar arguments inexistents..." no has donat cap raó explicant la teva "tant rotunda" constatació.

  Jo no he dit que opinassis sinó que criticaves per criticar i, fins que no donis un sol argument, em donaràs (implícitament) la raó.

  I si la cosa fos un bloc entre ENTESA, ERC, PSM i EU-EV... qui absorviria a qui? O tu ja estàs tan al marge d'aquest espectre que tires cap el provincialsme cutre, interessat i corrupte d'UM?

  Lobby pel Lobby per la independència | 29/01/2007, 23:19
 11. A Lobby pel Lobby

  Cutre, interessat i corrupte...: no veig el fonament argumentat dels adjectius que adjudiques a qui, simplement, et cau malament.
  El bloc aquest que esmentes (Entesa, etc) no és del meu interès. Això de fer un pacte per lliurar el poder al psoe no m'interessa. A Catalunya és el que hi ha i el resultat és que s'ha impedit que un partit nacionalista sigui qui governi, segons la voluntat expressada pels qui van anar a votar.

  Els arguments que em demanes amb desesperació, els tendràs amb els resultats electorals pròxims, si és que no et serveixen els de totes les eleccions que hi ha hagut des de les autonòmiques que desbancaren el pacte de "progrés".

  dona corrent | 30/01/2007, 18:46
 12. A dona corrent (iii) -ja me sab greu no poder ser més breu-

  Tal vegada CUTRE si respòn a una opinió (aquí et donaria la raó). Però interessat... ho estan demostrant cada pic que fan declaracios ambigües (interessadament) que els fan ballar més aprop del PP o més aprop del PSOE com passa darrerament amb les suposades trencadisses del pacte de govern ambdos partits.

  I... CORRUPTE la cosa està tant de moda que qui més qui manco fa mangarrufes però que UM ha creat una estructura subvencionística a associacions afins és un fet. Tampoc no és que sigui fan d'el INmundo però hi ha coses massa evidents.

  Poder al servei del PSOE o poder al servei del PP com passa, (quasi)sempre, amb UM? És com triar, en sentit figurat, entre una apissonadora o una ecotassa (a grosso modo) i m'estim més una ecotasa!

  Això de Catalunya és molt discutible... i agafant paraules teves "no és del meu interès" perquè ara per ara em preocupa més el berenar que tenim per aquí!

  No et deman argumets amb desesperació ni molt manco sinó hagués emprat exclamacions i no ho he fet. Això d'interpretar el to del discurs amb missatges d'internet resulta si més no massa subjectiu. Però així i tot no n'has donat cap...

  Bé sí! que esperi a les eleccions. Idò esperarem... i potser (o potser no) tenguis raó quan deixes llegir entre línies que el BLOC fracassarà però no serà NOMÉS pels errors que s'han comès des d'aquest pacte preelectoral.

  Serà, en gran part, culpa de l'ofensiva indiscriminada de l'altre banda de l'espectre nacionalista i d'esquerres que ha donat l'esquena a l'únic projecte capaç de treure el PP de les cadiretes i d'estirar al PSOE cap a l'esquerra i cap a una espècie de pseudonacionalisme light però més decent (opinió personal) que la destrucció (evdent) de les Illes per part del PP amb col·laboració d'UM.

  De totes maneres no acab d'entendre la teva crítica al BLOC. Quina seria la teva proposta de formació política per millorar? O així com anam ja està bé? Juntar-se PSM i UM? No sé... ja diràs coses!

  Lobby pel Lobby per la independència | 30/01/2007, 22:56
 13. Ja no sóc verge....

  El primer cop i ha estat tota una experiència això d'anar plegats.l. Compartir l'esperit de lluita i esperança de salvar La Real.

  Ens veim tots a la pròxima marxa en "BLOC".

  Alexandre - emPPrenyat | 31/01/2007, 03:58
 14. Al Lobby pel Lobby etc...

  Interessats: són + bons polítics que altres. Si d'entrada ja dius amb qui NO et casaràs, firmes un xec en blanc i et faran l'abús de mala manera. Tothom es ven. La cosa és... a canvi de què?

  Això de les subvencions ho fa tothom. Però UM té l'immundo damunt. Això és tot.

  L'ecotaxa, un cartutx bo tudat. Només un curt posa el llop a vigilar el ramat. Saps qui havia de cobrar l'ecotaxa als turistes? Per dallons, els hotelers. Mostra de molt bona política no és...això.

  El bloc no fracassarà principalment pels errors que pot haver comès sinó, SOBRETOT, perquè el que ofereix, el que fa i el que predica no interessa GENS a la major part de la classe mitjana de les Illes Balears.

  Catalunya interessa. Abans almenys era un referent. Fa quatre anys que no ho és. I pel que fa a Espanya, abans la mirava amb respecte i ara la mira amb rialles.

  Proposta: tenir com a objectiu la defensa dels interessos de la classe mitjana balear, sense perdre el sentit pràctic i en el marc d'un territori amb qui compartim llengua, cultura i, en part, realitat socioeconòmica. Atenció al tercer espai (si no es perd en discursos i ideologia purament teòrica).

  dona corrent | 31/01/2007, 13:17
 15. a dona corrent... i (IV)

  Polítics que miren pels seus interessos i pels del seu partit són més bons polítics que altres...? Depèn de quins altres i depèn del PREU DE LA VENTA (o dela baixada de calçons) en qüestió. Si es ven com es venen (i es compren) mútuament PP i UM a costa d'aquesta terra, d'aquest patrimoni, d'aquesta llengua, cultura... No surt a compte!

  El tema de l'ecotaxa i l'apissonadora era púrament metafòric. Ja sé com va anar la cosa!

  Quant al possible fracàs (o no) del BLOC no crec però ni de bon tros que sigui pel seu discurs. Continu pensant que si s'hagués pogut organitzar un BLOC fort que aglutinàs tota l'ESQUERRA nacionalista hi hauria molta gent d'UM, del PSOE i del PP que TREMOLARIEN!

  Com que això no ha estat possible i es dóna una visió de trencament total entre aquest espectre polític des d'àmbits diversos... les municipals es presenten diguem-ne... difícils pel BLOC actual. Em desconcerta una mica quan parles de classes... no sé.

  En relació a Catalunya pens que estàs totalment equivocada. Molts sectors d'Espanya no miren ni han mirat mai Catalunya amb respecte, ans al contrari! I que no és un referent? Aquesta idea es desmunta amb dues paraules: REFORMES ESTATUTÀRIES! Totes les comunitats (Balears inclosa a pesar que exclussivament en termes econòmics i no lingüístics, per exemple) ha tengut l'ull posat sore Catalunya. Ha estat el màxim referent!

  Proposta: assumir el resultat electoral (sigui quin sigui) i treballar passi el que passi per engreixar aquest BLOC capaç d'escolar, d'atendre i de treballar, no per cap classe mitjana sinó per les persones!

  Lobby pel Lobby per la independència | 31/01/2007, 15:13
 16. A Lobby pel Lobby (the end)

  No conec cap partit que no miri pels seus interessos. Tots es vénen si no queda més remei però ho fan bé els que ho fan i / o ho poden fer sense regalar-se.
  Les persones, això mateix. I totes volen ser de classe mitjana per amunt. Unes ho reconeixen i altres no per motius diversos.
  Atribuir el fracàs del bloc al fet que no s'hi hagin volgut sumar els altres és una trampa per als mateixos partidaris d'aquest bloc. Així no poden mai veure què falla.

  dona corrent | 31/01/2007, 15:38
 17. A dona corrent, final...

  Idò vendries a defensar UM perquè s'ha venut però sense regalar-se... Vaja quina forma de veure el panorama. Meam qui en paga més doblers, no? Això té un nom... cal dir-ho?

  Insisteixes en agrupar les persones en classes i l'heterogeneïtat és tal que no té agafada.

  Quant al PRESSUMPTE (diria jo) fracàs (O NO) del BLOC... Ja s'ha vist el que FALLA i fa estona que ho dic. L'error és la fragmentació en SI i el fet de construir el projecte sense el consens de TOTES les forces implicades.

  Potser no t'interessi el discurs del BLOC però no ho pots generalitzar a tota la "classe mitjana de la societat balear". Pens jo, vaja...

  De totes maneres és un plaer poder debatre seriosament sense insults amb algú. Gràcies.

  Lobby pel Lobby per la independència | 31/01/2007, 17:13
 18. A Lobby pel Lobby

  Encara que estam fora de temps, :-), he d'aclarir que, quan parlava de vendre's, no em referia a canvi de dobler. Jo parl de a donar suport a x partit canvi de contrapartides que interessen als objectius primordials d'un partit determinat (per objectius entenem aconseguir dur a terme actuacions que són dins el propi programa). El que obté Um a canvi de vendre's és poc. Tampoc es fa valer prou. Però, a favor de la seva habilitat per fer política, s'ha de dir que no és sempre el mateix partit espanyol qui compta segur ambel seu suport. Això pot fer que Um, si vol, es pugui fer valer quan pacta.
  Si vols, no generalitzis dient que a tota la classe mitjana balear li interessa més aviat gens el discurs del bloc, però em pens que els balears corrents no estan amb el bloc, en conjunt. I un dels motius és perquè no li van els discursos, que són el que més agrada fer a aquest sector polític: estar per damunt el bé i el mal...sermonejar...sense el més mínim sentit pràctic.
  El fracàs del bloc no és presumpte perquè els resultats electorals així ho demostren i encara no havia esdevingut la caiguda del psm!
  La fragmentació nociva és en realitat la del nacionalisme català, no la de les suposades "esquerres".
  Agraesc també poder discrepar radicalment sense agror.

  dona corrent | 31/01/2007, 18:04
 19. A dona corrent... final o no.

  Resulta complicat donar per acabada una conversa amb aportacions tan extenses.

  Vendre's per doblers és un exemple, un altre seria vendre's per cadiretes. Però quan tu parles d'intercanviar i d'incloure iniciatives de programes electorals... jo no parlaria de vendre's sinó de negociar (fer política). Pens que el matís és important.

  Quant a l'habilitat de fer política d'UM... veig distància entre PP i PSOE i pens que ballar d'una banda a l'altre depenent dels interessos DIVERSOS és, com a mínim, sospitós.
  Això de les classes jo ho deixaria anar. Els "balears corrents" (n'hi ha que no ho són?) no estan amb el nacionalisme en general. No és que no estiguin amb el BLOC. Això de sermonejar... és cosa de la pràctica política, TOTS FAN SERMONS!

  Agafes com a referències eleccions NO municipals per refermar el NO presumpte fracàs del BLOC i pens que és un error. El BLOC és inevitablement necessari si es vol fer un front comú capaç de canviar la quotidianitat de Ciutat, de Mallorca, de les Illes i podria arribar a ser un referent dins del conjunt del país (PPCC).

  Lobby pel Lobby per la independència | 01/02/2007, 14:47
 20. a Lobby pel Lobby (ja veig que no)

  El Bloc és necessari per a tu. Jo no el necessit per a res. Ni les IB. Ni els PPCC.
  Potser que els balears corrents no estiguin en conjunt pel nacionalisme però el repte és arribar-hi i IU és la via més inadequada per fer-ho. Un ERROR. Més perdre el temps.

  Vendre's per cadiretes és exactament el que fa erc a Catalunya.

  dona corrent | 02/02/2007, 18:48
 21. UM = corrupció pura i dura

  Això és un fet, i ben constatable. Si no, per què s'ha disculpat Munar per haver demanat la dimissió de Rodríguez? S'ha disculpat!!! Així de gros.

  Lleva't la bena dels ulls, dona corrent: votar UM és votar PP. Votar UM és votar colonialisme, espoli i destrucció.

  O potser ets de les que cobren del MAM?

  LS | 02/02/2007, 20:56
 22. El Bloc, únic vot per Mallorca!

  Fora del Bloc no hi ha salvació: nulla salus ex ecclesia.

  PSOE = "Palma de Mallorca" (colònia!).
  UM = PP (amb disculpes, si calen).
  PP = uf!

  Ens queda el Bloc...

  LS, encara | 02/02/2007, 20:58
 23. a dona...

  El BLOC és necessari des d'un punt de vista estríctament polític. En cas contrari és TUDAR esforços. Jo sempre he parlat de BLOC d'ESQUERRES i nacionalista. Que la inclusió d'EU-EV no és el camí + adequat... és, com a mínim, discutible. I parl d'aquest BLOC perquè pens que entendre's amb UM és impossible i políticament contradictori.

  Balears (a parer meu) és més conservadora que nacionalista i pens que el que proposes no està a l'abast de CAP partit nacionalista. UM té els vots justos per manar al consell però a la mínima que la cosa "falli" adéu siau! I en relació a ERC de Catalunya... ja s'ho faran! Però pens que agafar-se de la mà amb CiU ara per ara (establint contactes amb el PPC) era un gravíssim error. (the show must go on... diu la cançó) jeje

  Lobby pel Lobby per la independència | 03/02/2007, 00:41
 24. Més

  No hi ha bena als ulls.
  Aquesta és la filosofia del fracàs, Lobby pel Lobby: "...el que proposes no està a l'abast de CAP partit nacionalista". No compartesc aquestes paraules.
  El Bloc és necessari des del punt de vista polític, clar que sí. Bloc IU + Verds, per exemple. Les seves prioritats moltes vegades no afavoreixen els interessos dels balears (entenen com a tals tots els que formen part de la societat arrelada aquí).
  Balears és predominantment conservadora. Aprofitem-ho, idò, per treballar a favor seu. Aprofitem allò que el conservadorisme té d'avantatjós.
  Si fora del Bloc no hi ha salvació, anam ben cuits! Per sort, la realitat ens diu que no és així.

  dona corrent | 03/02/2007, 10:41
 25. Elles demanen disculpes

  Per cert, na Mayol també va demanar disculpes per haver dit que era antisistema. Li perdonau o la condemnau a cadena perpètua com feis amb na Mam?

  dona corrent | 03/02/2007, 10:45
 26. a dona...

  Difícilment (per no dir que és impossible) veurem un govern 100% nacionalista, a això em referia. Pens que és una afirmació bastant neutra i objectiva.

  UM NO defensa els interessos dels balears sinó els dels mallorquins (vegi's la campanya on s'afirma amb rotunditat: ELS MALLORQUINS SOM ELS MILLORS -sense comentaris-).Els interessos dels balears passen per construir tot el que s'ha construït? Per encimentar com s'ha encimentat?
  Quins són els interessos dels balears? Coses positives del conservadorisme..? podria repetir les preguntes que he plantejat al paràgraf anterior.

  El BLOC és un projecte (a parer meu) incomplet i que ha de ser cuït lentament. Un cop cuït... aferrau-vos!

  Na Mayol que digui el que vulgui... nosaltres tenim un berenar diferent per aquí. Però equipares les disculpes de na Munar i les de na Mayol? Poses, aleshores, al mateix nivell la reivindicació d'un moviment social i les actuacions corruptes d'un representat d'una administració?

  Lobby pel Lobby per la independència | 03/02/2007, 15:19
 27. Na Munar...

  s'ha disculpat amb en Rodríguez, amb en Rodríguez, amb en Rodríguez, amb en Rodríguez, amb en Rodríguez, amb en Rodríguez.

  Torna a recitar aquest tantra trenta vegades a veure si ho entens: Na Munar s'ha disculpat amb en Rodríguez...

  És que és molt gros! Ha demanat disculpes a en Rodríguez! ¿Què no ho veus "Dona corrent"?

  I "Corrent" perquè deus voler fugir corrent d'UM, no?

  O esperaràs a demanar perdó a n'Hidalgo?

  LS | 03/02/2007, 17:01
 28. Dona espantada

  Que fuig corrent d'UM per la Real, les autopistes, les urbanitzacions, l'estatutet d'autonomieta, el català, IB3, la corrupció, el clientelisme, l'apropiació partidista del Consell, la campanya de Nadal a Palma, el PTM, s'Institut, el pacte amb el PP, les disculpes a Rodríguez...

  Home assegut | 03/02/2007, 17:05
 29. fins avui, adéu

  Cert que Um només defensa els interessos de Mallorca. Potser en el futur el projecte es farà extensiu a totes les Balears. Tot depèn de com vagi. Experiències duradores com la d'Alcúdia permeten tenir esperances.
  Hi ha com a molta amargor per aquí...No convé, no convé... Massa negativitat

  dona corrent | 03/02/2007, 17:44
 30. A dona corrent... comiat!

  Ho entenc. Vagi bé i, com ja he dit anteriorment, malgrat les importants diferències ha estat un plaer.

  Ja veuràs com acabaràs votant BLOC algun dia jejeje. adéu!

  Lobby pel Lobby per la independència | 04/02/2007, 00:44
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS