Administrar

Un bloc per participar i per discutir la manera de millorar la nostra ciutat... en Bloc
Estadisticas web

ES PONT DEL TREN: CONTRA LA IMPUNITAT

BxP | 24 Gener, 2007 19:34

El Bloc per Palma interposarà una denúncia davant Patrimoni del Consell per l'enderrocament del pont del tren. La denúncia és per infracció de l'article 22 de la llei i suposa una infracció greu de les previstes a l'article 102.

Aquesta iniciativa es suma a la d'EU-EV que va denunciar els fets per infracció urbanística davant el propi Ajuntament el novembre del 2005.

Perseguir l'enderrocament per via administraitva és una tasca dura i difícil... perquè l'Ajuntament ens ho posa difícil, però pensam que ho hem de fer.

Només unes dades perquè us faceu una idea: la denúncia d'EU-EV és de fa 14 mesos i encara és l'hora que hagi tengut una tramitació normal o que s'hagi fet cap tipus d'informe tècnic sobre la qüestió; el Consell té demanada la documentació tècnica sobre el tema des del juliol del 2006... i encara l'espera; al Ple del passat mes d'Octubre en Rodrigo de Santos es va comprometre a rectificar i fer un informe jurídic... i no s'ha fet.

Tot són trampes per`arribar a les eleccions "matant" el tema però no afluixarem. Anar directament al Consell pot ser una bona via per demanar responsabilitats per uns fets que foren realment  vergonyosos

Comentaris

  1. Es xicolate des lloro...

    Lo des pont ès gravíssim i ès indignant, però no ès res devora es gastòrum i sa tudadissa de fer, desfer i refer un parc -es de ses estacions- tres vegades en tants pocs anys.

    I es parc d'asfalt que mos han entaferrat a sa Riera, això sí que passa de mida! Allò no ès sa falca verda, ès sa falca grisa.

    Meam si vos va bé sa campanya i enviau aquesta tropa a s'oposició. Endavant amb es bloc!

    Barralet des capitol | 24/01/2007, 23:52
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS