Administrar

Un bloc per participar i per discutir la manera de millorar la nostra ciutat... en Bloc
Estadisticas web

OBERTA CAUSA PENAL PER LES TORRES DEL TEMPLE

BxP | 16 Gener, 2007 16:20

EU-EV interposà una denúncia penal per les obres il.legals fetes a les Torres del Temple. El jutge ha admés la demanda i ha citat el promotor i propietari com a imputat.

Es trist haver de fer de polítics/missers/detectius però més trist és que un senyor faci obres il.legals durant dos anys!! a un edifici tan emblemàtic del nostre patrimoni històric i que ningú no li aturi els peus.

Pensareu que aquestes obres es varen fer clandestinament però, malauradament, no és així. L'Ajuntament disposava d'informes relatius al caràcter il.legal de les obres gairebé des del primer moment però és obvi que, en matèria de disciplina urbanística, el govern de la Sra. Cirer sempre ha fet parts i quarts.

La denúncia pública o davant el Ple ha estat contestada amb un cínic "aquí no ha passat res" mentres la majoria de medis de comunicació s'han limitat a prendre nota de la controvèrsia.

A la fi, cal picar la porta dels jutges perquè tot quedi en evidència

Comentaris

 1. Re: OBERTA CAUSA PENAL PER LES TORRES DEL TEMPLE

  NANDA !!!!!!!!! si vas a una conferencia .....no t'en vagis abans d'acabar !!!! si ho has de fer no et seguis davant de tot i entris com si fosis la conferenciant !!!! Això és el que fer la VOSTRA candidata (que les bases no volgueren per candidata a la presidencia del govern)a la conferencia d'en Salvador Cardús.

  Andreu | 16/01/2007, 16:57
 2. Re: OBERTA CAUSA PENAL PER LES TORRES DEL TEMPLE

  Andreu: no siguis tan tiquismiquis. Ja no sabeu a que aferrar-vos per criticar.

  cavallot | 17/01/2007, 12:31
 3. Per a n'Andreu

  Benvolgut Andreu,

  És fantàstic que això sigui tot el que pots criticar de la meva pobra persona. Jo te podria donar mil idees més sucoses que no avorririen tant els nostres lectors.

  Com que has fet pública la sensació insuportable que et vaig produir, et diré per consideració als que ens llegeixen, que:

  Primer: no me'n vaig anar abans d'acabar la fantàstica conferència d'en Salvador Cardús. No m'ho hauria perdonat. Vaig esperar que acabàs, el vaig aplaudir i vaig partir abans que començàs el torn de preguntes.

  Segon: No em vaig asseure a primera fila. Ni a segona, ni a tercera, ni a quarta. Vaig seure a cinquena fila amb uns bons amics.

  Tercer: No vaig entrar com la conferenciant. Vaig entrar com entr a tots els actes de l'Obra. Com a ca nostra. Salud els amics, coment les coses del dia, deman per la família, cerc un lloc...tu què fas?

  Quart: Me'n vaig anar (i no vaig esser la primera!)abans del torn de preguntes perquè una persona impedida depenia de mi per sopar i anar a jeure. Crec que Salvador Cardús i tots els altres éssers educats que assitiren a la conferència ho trobarien justificat.

  Em sap greu causar-te un efecte tan calamitós. Convé que ho resolguis, perquè m'encanta anar a conferències. Si tu també hi vas, m'hi trobaràs sovint.

  Nanda | 17/01/2007, 23:09
 4. Nanda Nanda .... que no nos saquen del tema ................. LAS TORRES DEL TEMPLE

  No tan solo se hacían los "suecos", sino que le quieren regalar un terrenito y una parcelita al infractor ......, esto es para verlo y no creerlo, un MONUMENTO que hace muchisimos años que está catalogado, si si CATALOGADO tiene incluso su grado de proteccion, y se puede ver en el archivo o lo pueden ustedes solicitar al ayuntamiento,........... Y LE QUIEREN REGALAR UN SOLAR Y UNA PARCELA ....... ESTO ES DE JUZGADO DE GUARDIA ..... .

  UN CIUDADANO MAS | 18/01/2007, 20:29
 5. Nanda

  Nanda, no perdis temps amb n'Andreu, que és un vot segur, treu la falç i ves a tallar colls al PSM, no fos cosa que a les properes primàries no et tornin votar. A n'Eber deixa'l que es confiï i ja el degollaràs més envant. Tu seràs la reina. Au, nandeta, besadetes. Mua, mua!

  Núria | 18/01/2007, 23:25
 6. Núria

  Núria? Amàlia? Sóu bessones? T'agraden els pseudònims esdrúixols? És que només se t'ha ocorregut una idea? O seria millor parlar d'obsessió?
  Au, vénga, si ho intentes per ventura aconseguiràs tenir una segona idea. Dues en tota una vida no és excessiu. Si a més, aconsegueixes pensar qualque posa per acabar amb el PP en lloc d'obsessionar-te en contra del BLOC, ja seria massa!

  Biel | 19/01/2007, 08:26
 7. D'un ciutadà ......

  Veig que el de menys en aquest gloc, és la destrucció del patrimoni històric de la nostra Ciutat; Vostès juntament amb els seus "enemics" i els seus "votants", NO els preocupa gens ni mica el tema del PATRIMONI, tan sols ho treuen, ho exposen i en tot cas ho denuncien ..... I TEMA VENUT ....; I ara xerren de ......?, ..... una cosa que per la majoria dels ciutadans no ens interessa ho mes mínim ........... .

  ENS INTERESSA LA DESTRUCCIÓ DEL PATRIMONI HISTÒRIC DELS MALLORQUINS ...... AIXÒ ÉS EL QUE IMPORTA EN AQUEST GLOC, SINÓ OBRIN UN ALTRE PER A XERRAR DE TEMES DEL "COR".

  palmesà | 19/01/2007, 13:09
 8. Veo que se ha asustado ................

  http://www.diariodemallorca.es/secciones/noticia.jsp?pNumEjemplar=1417&pIdSeccion=10&pIdNoticia=237181&rand=1169293680547

  Arag...... | 20/01/2007, 11:54
 9. Se han quemado ....... pero tres preguntas

  ¿Eso no afectará a la calificación del suelo? ...... si ese de la naves de la permuta.

  ¿Alguien preguntará, que hacian esas "cosas" valiosisimas en unas naves "abandonadas", sin seguridad? ....... una pregunta tonta, ¿quien lo autorizó?

  UN CIUDADANO MAS | 22/01/2007, 19:00
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS