Administrar

Un bloc per participar i per discutir la manera de millorar la nostra ciutat... en Bloc
Estadisticas web

MAL DE CREURE

BxP | 13 Gener, 2007 16:56

Avui de matí acompanyàvem el cercavila de l'OCB, que travessava Palma reivindicant les nostres festes populars. La policia local ens ha barrat el pas i no ens ha permès arribar a Cort. Davant la nostra sorpresa ens han dit: "Són ordres de la batlessa. No podeu passar d'aquí".

No és estrany que la batlessa s'hagi fet por: ens acompanyaven una giganta de fusta, un voltor de cartó, una truja de paper encolat i una colla de dimonions. Alguns fins i tot duien unes banyetes de plàstic vermell i devien tenir ben bé quatre o cinc anys. Quina por, Catalineta!
Cercavila de l'OCB
PS: Per cert, dimecres 17, a les 20 h, al Centre Flassaders de Palma, la Comissió de Cultura Popular de l'OCB organitza una taula rodona sobre les festes de Sant Sebastià amb els caps de llista de tots els partits a les eleccions municipals. 

 

Comentaris

 1. PP=Feixisme

  Així es com aquesta colla de neofatxes globals com els anomenaria en Lluis Llach entenen la democràcia. O l'entenen com l'entenien a l'època del "tio paco". Però malgrat tot aquests facinerosos impresentables no podran amb els Mallorquins, perquè són cada pic més els que esteim fins als collons de la prepotència i intol.lerància espanyolista d'aquest partit que representa les essències de la dreta més salvatge que hi ha hagut mai sobre la Terra. Per aquest motiu i molts altres el BLOC és més necessari que mai. Mentrestant altres partits es distreuen al personal duguent personatges tan singulars com Alfonso Guerra i s'allunyen cada vegada més de les preocupacions dels illencs.

  Jaume | 13/01/2007, 18:08
 2. Toma,Pere

  Munar da 120.000 euros públicos a Muñoz y a Serra para promover el catalán y sólo seis a la UIB

  La empresa del ex líder del PSM, con 6 meses de vida, se ha llevado ya 100.000 E del Consell / Hace 3 años Muñoz llamaba corrupta a Munar y ella le tildaba de «tontito» / Su nuevo cometido es defender a Munar en 'UH'

  ESTEBAN URREIZTIETA.El Mundo

  PALMA.- Maria Antònia Munar vuelve a regar con dinero público al editor Pedro Serra y al ex portavoz del PSM en el Ayuntamiento de Palma, Pere Muñoz. Al primero le otorga una nueva subvención, la enésima, que asciende ahora a 61.000 euros. Al segundo, una cantidad ligeramente inferior, 60.000. El concepto de las mismas, la realización de iniciativas encaminadas a lo que la presidenta del Consell denomina «normalización lingüística» y que pasa, como explican sus presupuestos, por la «promoción de la lengua catalana en todos los campos de actuación».

  Los 121.000 euros que ha puesto en manos de Serra y Muñoz contrastan con los 6 que ha otorgado a la Universidad de las Islas Baleares (UIB) por el mismo concepto.

  A su íntimo Pedro Serra la también presidenta de Unió Mallorquina (UM) le concede la subvención pública para que su diario Balears elabore «un suplemento dominical de ocho páginas».

  Los pretextos

  El Consell de Mallorca lo tilda en sus presupuestos de «imprescindible para la consolidación de la cuota de lectores de prensa en catalán en Mallorca». En palabras de la institución insular este suplemento desconocido editado por Serra «incide directamente en la consecución de los objetivos del proceso de normalización lingüística que son objetivos propios del Consell de Mallorca». Por su parte, la empresa Iru Gestió i Producció, S.L., vuelve a aparecer, una vez más, en la abultada lista de subvenciones pergeñada por Maria Antònia Munar. La sociedad del ex cabecilla del PSM en Cort se suma de nuevo a la popularmente conocida como Piñata con el pretexto de llevar a cabo «jornadas de voluntariado lingüístico». Esta empresa, creada el pasado mes de julio, ya lleva recaudados del Consell de Mallorca un total de 100.000 euros. Y es que por la organización de un festival de música folk ya se llevó recientemente 40.000 euros públicos.

  El objeto de esta empresa, radicada en el Parc Bit y que tiene como administrador único a Pere Muñoz, se centra en la realización de «servicios de publicidad, relaciones públicas y similares». Curiosamente el mismo Pere Muñoz que ahora se lucra a través de las subvenciones de Maria Antònia Munar acusó a la máxima responsable de la institución insular de enriquecerse con la recalificación del Polígono de Son Oms, ubicado junto al aeropuerto de Son Sant Joan. Ella le contestó hace ahora tres años llamándole «tontito».

  Las adjudicaciones a Serra y Muñoz integran los 1,1 millones de euros públicos que conforman el total destinado por el Consell de Mallorca a «normalización lingüística». Entre el resto de receptores se encuentra como principal beneficiaria la sociedad Luz Azul Producción Audiovisual, que percibe 275.000 euros públicos para «producir un programa de divulgación lingüística para televisión que pretende ser un punto de referencia importante desde el punto de vista cultural, histórico y, especialmente, lingüístico».
  El ex portavoz del PSM en el Ayuntamiento de Palma y ex director general de Cultura del Pacte de Progrés, Pere Muñoz Perugorría, le está sacando partido, el que más, a su renuncia a la militancia nacionalista. Muñoz, que parece ser que no tenía un gran apego a las siglas del PSM, se han entregado con armas y bagajes a la otra causa nacionalista, la que encabeza Maria Antònia Munar. Por segundo año consecutivo, la empresa a la que está vinculado Muñoz Perugorría ha vuelto a ser agraciada por el Consell de Mallorca con una jugosa subvención de 60.000 euros para realizar iniciativas encaminadas a la «normalización lingüística». Hasta ahora las iniciativas normalizadoras de Muñoz Perugorría -al que Munar llamó «tontito» por haberla vinculado con el polígono de Son Oms- se han limitado a un artículo semanal en catalán en el periódico sensacionalista del editor Pedro A. Serra -Mots creuats- y a otro en la misma lengua en el diario independentista Balears. Pero esto no es todo. El círculo de ayudas al catalán se cierra con una nueva subvención de 61.000 euros para que Pedro A. Serra pueda inyectar dinero fresco al deficitario Balears. Vivir para ver.

  Pere | 14/01/2007, 19:27
 3. L'odi no té límits

  El diari EL Mundo es pot classificar perfectament com a nazi. L'odi que emet cap atot allò que faci olor ja no tan sols de català sinó de mallorquí es esfereïdor. Es a base de mentides, calumnies i injúries que per exemple Hitler va aconseguir el poder amollant tota casta d'animalades i improperis respecte als jueus. Ara, els mallorquins que defensam la nostra llengua, terra i cultura som els "nous jueus". Si fos per Inda ja ens haurien d'haver aficat fa estona dins un camp d'extermini. Personalment si pogués il.legalitzaria aquest periòdic??? per fomentar el racisme, la xenofòbia i l'enfrontament interètnic. Tota una sèrie de valors que es contradiuen totalment als de la Constitució Espanyola que diuen defensar tant.
  Lo trist es que hi hagi encara un percentatge important de persones que es creguin tanta brutor, merda i inmundicia. Increible però cert.
  Si això fos una democràcia de veres com les que tenen als països nòrdics o qualsevol estat minimament civilitzat tot plegat no es permetria que un mitjà d'aquesta calanya actuàs amb tanta impunitat i benevolència.
  Colla de nazis!!!
  Per la democràcia i per la vostra salut NO llegiu el Mundo. Us pot escurçar l'esperança de vida.

  Jaume | 14/01/2007, 21:03
 4. La degradació de Palma

  Una nova manera d'entendre Palma és necessària...

  Darrerament he tengut oportunitat de comprovar la degradació de ciutat. No és necessari anar a investigar res i a cercar desastres perquè aquests es posen en el teu camí.

  Pel meu barri (Es Vivero) hi ha, com no, diversos blocs de pisos en construcció. Ido bé, a cada obra tenen escampada grava fins enmig de la carretera cosa que fa impossible fer un ús natural de l'acera. A més, aquesta està tota destruïda i les rajoles desfetes.

  Per altra banda, si vas al cementiri d'Establiments et trobaràs amb un espectacle dantesc: restes de botellón i preservatius usats tirats per tot arreu.

  A Palma hi ha un parell de barris benestants on na Cirer es gasta les contribucions de TOTS els ciutadans i barriades de segona com la meva que no tenen ni les condicions mínimes de neteja i salubritat.

  Pels vostres barris què tal estàn les coses?

  Celia | 15/01/2007, 22:22
 5. NUEVA ECOTASA

  NO HAY NADIE COMO LA IZQUIERDA PARA CREAR IMPUESTOS Y GENERAR MISERIA .SI MISERIA PORQUE HAY UNA REALIDAD INDISCUTIBLE NUESTRA PRINCIPAL INDUSTRIA ES EL TURISMO ,COTINUEN USTEDES CON SU POLITICA RECAUDATORIA SOBRE NUESTRA PRICIPAL FUENTE DE INGRESOS A VER SI UN DIA NOS CARGAMOS EL TURISMO,QUE NO POR ELLO LA MASIFICACION , YA QUE CON LA POLITICA DE IMIGRACION NAUSEAMUNDA FOMENTANDO LA DELINCUENCIA ,CONFRONTACION SOCIAL,PROBLEMAS ESCOLARES ,SATURACION SANITARIA ETC.....NO OLVIDEN QUE LAS IRRESPONSABILIDADES POLITICAS SON LAS MAS GRAVES YA QUE NOS AFECTAN A TODOS ,

  PALMESANO | 27/02/2007, 15:17
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS