Administrar

Un bloc per participar i per discutir la manera de millorar la nostra ciutat... en Bloc
Estadisticas web

BEN CARREGATS

BxP | 06 Gener, 2007 18:32

Com veis, els Reis han arribat més carregats que mai. És un bon auguri per a un any que començam amb molta il·lusió i amb objectius ben clars: aconseguir el canvi polític que necessita Palma.

Serà un any molt intens i ple de fites importants. La primera: Sant Sebastià. Hem de començar a pensar com volem que siguin les festes de la nostra Ciutat a partir de l'any que ve. Au, vénga, tothom a donar idees!

 Capsetes Bloc

Comentaris

 1. Propostes!

  1. Impulsar les festes de Sant Sebastià a les barriades, ara pareix que només és celebra al centre de ciutat.

  2. Dur grups de música més importants. Hi ha pics que les festes de Felanitx són millors (que consti que no tenc res en contra dels felanitxers). A més de donar la oportunitat de donar a conèixer grups de l'illa.

  3. Jornades de portes obertes als diferents edificis municipals.

  Continuará....

  Alexandre | 06/01/2007, 19:02
 2. Unes festes participatives

  Creació d'una comissió de festes que estigui integrada per les distintes associacions i entitats de Ciutat i que confeccioni un programa adequat a la realitat de Palma. No s'han de permetre "horterades" com les de l'any passat com la desfilada dels Simpson
  S'han de dur artistes internacionals o d'àmbit estatal però de qualitat. Ja n'hi ha prou de "triunfitos" i música enllaunada de discoteca barata o del mal anomenat "folklore espanyol".
  Potenciar i difondre entre els infants i adolescents la història de les festes.
  Eliminació o al manco atenuació del xou fallero dels coets i trons. A banda del renouer que fan i la pesta a pòlvora estan fent malbé edificis sensibles a qualsevol mena vibració com per exemple La Seu
  Més concerts de música clàssica i obres de teatre de qualitat!!!!!!

  Jaume | 06/01/2007, 19:28
 3. un bloc de veres

  Abans de fer festes el que heu de fer és un bloc de veres: juntau-vos tots amb el PSOE i feis fora d'una vegada el PP, tot lo altra son collonades que fan rialles i que ningú se creu. El vostre bloquet fa empegueir, i si, sols ha servit per destruir el PSM i fagocitar el Verds, un dels grans objectius dels estalinistes de E.U. que sols estan be a la oposició,i que són els que tallen el bacallà, Nanda, deixa de fer el ridicol com si fosis la nuvieta nova d'en Groske i ves a buscar els que vos han fuit, que si no no vos votaran ni els despistats.

  Fart del PP | 06/01/2007, 21:22
 4. Paper tudat?

  No sé que hi ha dins aquestes capses, però me fa l'efecte que és molt paper tudat.
  A veure si de veritat s'arriba a impulsar la informació digital de ben de veres.
  Això sí lliure, que no tots som clients de megacorps informàtiques.

  enguillem | 07/01/2007, 07:24
 5. Idea

  Una idea: votar UM, amb tot el risc que això comporta.

  dona corrent | 07/01/2007, 11:56
 6. Che idea? Mala idea!

  Votar UM que:

  a. fa porno del fort: algú sap del cert que no tornarà a pactar amb el PP?

  b. en aquests quatre anys ha posat, amb el PP, més asfalt que en tot el segle anterior.

  c. que està crivellada de casos de pretesa corrupció, tant o més que el PPé. Ho va dir fins i tot na Caterina Canyelles el dia que va dimitir de consellera del CIM: i què deu pensar en veure que ara els seus (l'Empresa) pacten amb UM a Santa Eugènia i na Munar ho fa servir en els seus publireportatges del diari? UM "casa comuna del nacionalisme": casa de mala nota i lloc comú podrien der-ne! Fugir del PSM per fer-se fotos amb aquesta UM!!! Quin camí! Quin panorama! Quins bemolls!

  d. que s'ha negat a defensar la igualtat de drets per als catalanoparlants en l'estatutet del PPé-Pesóe.

  e. que ha votat amb el PPé fins i tot els pressuposts d'enguany, la seva Llei d'acompanyament (colador de totes les injustícies) i... astorem-nos-en de tanta de barra!, juntament amb el PP, s'ha negat a prendre-li les competències d'urbanisme a l'ajuntament d'Andratx en plena barrumbada del cas Hidalgo.

  f. combina de manera inigualable la xenofòbia i la castellanització (en quina llengua fa els seus mítings? i la propaganda?).

  g. amb el seu pacte amb el PP ens ha fet creure que els peperos tenien majoria a Mallorca: fals! El PP està en minoria a Menorca i a Mallorca, peròp a Mallorca fa i desfà amb el suport d'UM, mentre que a Menorca un pacte d'esquerres i nacionalista ha aturat fins ara les envestides del PP des de la fortalesa del seu consell insular: megaport de Ciutadella, autopistes... tot aturat gràcies a la unitat d'esquerres i nacionalistes menorquins. La unitat que UM fa impossible a Mallorca!

  h. Per hac i per be.. us calen més arguments?

  i. Sí: aquest altre; UM no entra a Cort ni per xurra! El Bloc, en canvi, hi assegura una presència progressista, verda i mallorquinista... amb uns regidors tan potents com els dos companys que encapçalen la llista o com els que ara ens representen (a PSM i EU) a Cort i que -de fet- són l'única oposició realment existent.

  Ergo, votar UM: mala idea!

  En canvi, el Bloc! La unitat de tota l'esquerra mallorquina, mallorquinista i ecologista: l'autèntica alternativa al binomi espoliador del PP-PSOE i a la crossa oportunista i venal d'UM.

  El Bloc és la unitat! La oportunitat d'aquest país per no ser- definitivament- apallissada pallissa i pallàs de totes les corrupcions!

  Bloc per Palma (i per Mallorca): gent honrada, endavant!

  Antoni Llompart | 07/01/2007, 12:20
 7. Re: BEN CARREGATS

  que a la plaça d'espanya que es on es fa la música en català es dugin millors grups com anegats, els pets, obrint pas o lax'n'busto no com ara que duen grups que no coneix ningú!!

  josep | 07/01/2007, 15:28
 8. Acusacions de corrupció

  Les acusacions de corrupció, als tribunals...

  un qualsevol | 07/01/2007, 17:40
 9. Llegiu això

  Llegiu Josep Gomila al Diari de Balears (Opinió, 7 gener): Resposta a Miquel Rosselló.
  Més clar, aigua.

  un qualsevol | 07/01/2007, 17:43
 10. Ho hem llegit i...

  no toca voreres. No té cap ni centener. No toca Mallorca. Fa figa de per tot. Passa per ull. No s'aguanta. Etc.

  Antoni Llompart | 07/01/2007, 17:56
 11. Re: Che idea?

  Totalment d'acord amb tu Antoni. Per altra banda voldria afegir que tots aquells que dimonitzen i criminalitzen EU amb el seu discurset de comunistes i estalinistes amb to despectiu em recorden molt a aquells que fa una quarentena d'anys feien el mateix alertant del "peligro del contubernio rojo judeo-masónico" i no se quantes bajanades més. Per desgràcia encara hi ha a Mallorca molta gent amb prejudicis guerracivilistes envers l'esquerra. Tot plegat demostra que el Bloc és més necessari que mai. A cada atac i insult que rebem hem d'estar més units. Sobre l'article de Josep Gomila al Balears sobren els comentaris. Aquest senyor ha perdut definitivament l'oremus i els papers

  Jaume "Roig" | 07/01/2007, 18:32
 12. Re: BEN CARREGATS

  Tot això que deis......ho revisarem dia 28 de maig....meam si pensareu el mateix??? o si per altre banda...entonareu un MEA CULPA??? (crec que donareu la culpa als altres com sempre)

  Andreu | 07/01/2007, 19:46
 13. Dia 28 de maig

  N'hi haurà que haurem fet tot el possible per a la victòria (PSM i Alternativa) i uns altres que, en els darrers mesos, no fan altra cosa que dividir, embolicar la troca i destruir (no cal fer-los més propaganda, es desqualifiquen sols...). Però embullar fil és més fàcil que fer política i, tanmateix, la unitat fa la força: és per això que vencerem els que feim política en constructiu i els que procuram obrir i eixamplar espais d'unitat.
  I perquè el Bloc és -avui- l'única oposició visible al PP i serà l'únic vot útil mallorquinista, ecologista i progressista.

  PSM i Alternativa som cinc regidors i en serem sis, com a mínim: els que som i un plus de vot útil.

  Per dia 28, endavant!

  Antoni Llompart | 07/01/2007, 19:57
 14. Sobre el BLOC

  Ja n'estic cansat. Tots aquells que continuau atacant el BLOC no sabeu fer altre cosa. Per què en aquesta insistència a que aquest projecte fracassi. Sou bastant repetitius i bastant "cansinos" com dirien en bon castellà. Ja ho donau per mort abans de néixer. És increible!. No m'estranya que el país vagi com va amb gent com aqueixa. Si no us agrada es molt respectable. Teniu altres opcions polítiques. Per això estam en una democràcia, o no?. Afegiré una coseta: Al manco el PSM i EU demostren que són vius. El PSOE existeix???.

  Jaume "Roig" | 07/01/2007, 20:04
 15. estat laic i aconfesional

  donat que estem a un estat laic i constitucionalment aconfessional, esper que algú tingui collons de proposar un dia a l'Ajuntament de Palma que s'aturin les celebracions religioses i les processons de regidors a la Seu, Sant Miquel, etc.

  sols salvaria el teatre de la processó dels reis, que els nins petits no en tenen la culpa.

  jo no us votaré, però us desitjo molta sort.

  gabriel | 08/01/2007, 13:01
 16. Re: BEN CARREGATS

  Antoni Llompart......DIXIT !!!!

  Andreu | 08/01/2007, 13:22
 17. Proposta programa polític

  A veure, algú d'ERC-ENTESA (o com se digui)... em podria explicar de què va el seu programa polític? Seria possible fer això sense recórrer al tan sofrit "no volem un comunista-rojo-estalinista-comeniños"?

  S'article den Gomila, com bé diu un dels participants, no toca vorera!

  M'agradaria una explicació formal sobre el seu programa polític (no és broma). Així podria veure què hi ha de nou, si votar-los o no i, finalment, confirmar o descartar una sospita.

  Gracis!

  Celia | 08/01/2007, 14:34
 18. Re: BEN CARREGATS

  Hola Celia. Podries informar-me si les sospites son les de la cadira i tot això???

  Gracies

  Andreu | 08/01/2007, 22:43
 19. Proposta programa polític (II)

  No em referia a això Andreu. Podries fer el favor d'explicar-me quin és el vostre programa polític a grosso modo?

  Celia | 08/01/2007, 22:55
 20. Progarama i dois

  No tots es d'Esquerra o d'Entesa combregam amb ses bajanades d'en Gomila, però tampoc vol dir que no pensem que aquest Bloc no s'ha fet com tocava -és evident-.

  Tampoc he sentit ningú d'Esquerra dir res semblant a això des rojos que, amb mala bava, t'inventes.

  Pes programa, no passis pena: d'aquí a un mes-mes i mig, com tots es partits ho faran, el tendràs imprès i penjat a sa web: tendràs lectura per hores.

  Cèlio | 08/01/2007, 22:56
 21. Sobre Celia i Cèlio

  Amb això trec dues conclussions:

  1. No teniu perfilat el vostre programa polític, cosa molt sospitosa.

  2. L'admiració que em tens (o seria falta de respecte?) ja que et clones amb el meu nom.

  Tot plegat, d'una imaginació pèssima. I la mala bava ja se demostra qui és que en fa pública ostentació.

  Celia | 08/01/2007, 23:05
 22. Bloc sense exclusions

  Jo sóc partidari d'un Bloc el més ampli possible, el que conformen ERC, PSM, UM, PSOE, ASI i PP, un AUTÈNTIC Bloc de nacionalistes sense importar quina sigui la seva nacionalitat. Nacionalistes uniu-vos i acabau amb el Bloc dels pesemeros i els comunistes!

  Demòfil | 08/01/2007, 23:08
 23. A Demòfilo i altres: sí, sí...

  Com el partit únic, no? Confons democràcia amb dictadura i això... brrrrrrr escarrufa! Fes-t'ho mirar i, si pot ser, fes que aquest blog sigui més digne.

  Intenta defugir de l'absurd i enraona una mica més seriosament! Tots ho agraïrem. Si no vols BLOC, argumenta-ho coherentment no dient bajanades. Jo seré el primer a parlar-ho amb tu. Digues en quins aspectes discrepes i mirerem de fer-hi alguna cosa.

  Pens que l'article d'en Bartomeu Carrió és una autèntica lliçó del que ha de ser aquest Bloc. Que s'han fet coses malament... segur que sí! i les que en faran! Però la urgència d'unitat nacional és tal que hem d'estar per damunt d'estupides i absurdes discussions.

  albert | 09/01/2007, 10:45
 24. Cinisme

  Benvolgut albert, crec que no has entès el meu cinisme. Jo estic pel Bloc, per això me fan gràcia els arguments que afirmen que l'únic vàlid per establir la unitat és que siguem tots nacionalistes. Si així és, podríem cínicament proposar un autèntic Bloc de nacionalistes que agrupés des de ERC fins a ASI. Aquest és el sentit del meu missatge.

  Demòfil | 09/01/2007, 16:58
 25. "arma de doble filo" en dirien en castellà...

  Aquest llenguatge cínic o irònic fa que, de vegades, s'interpreti el contrari del que hom pensa o voldria expressar. De totes maneres rellegint el teu comentari pens que no acaba de quedar clara la idea que vols trasmetre.

  Pens que ja he captat de què va la cosa... Tot i així aquells que defensen un Bloc únicament nacionalsta tenen ben clar a què es refereixen amb el terme "nacionalista". A parer meu tots som nacionalstes (que supòs que és la idea que volies expressar...).

  Salut i arreveure!

  albert | 10/01/2007, 14:31
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS