Administrar

Un bloc per participar i per discutir la manera de millorar la nostra ciutat... en Bloc
Estadisticas web

CAS TAMBORERS: MES QUE UN ACOMIADAMENT

BxP | 29 Desembre, 2006 11:14

L'acomiadament de dos tamborers de la Sala per la insòlita ráó d'haver participat a una manifestació a la Real en contra de la Sra. Cirer és molt més que un conflicte laboral, és un dels exemples més clars de com se les "gasta" la nostra "simpàtica" batllessa.

Convertir els adversaris polítics en enemics és una mala condició per a un governant, no tenir capacitat per encaixar les crítiques també... però utilitzar la institució per agredir els adversaris això és senzillament inadmissible.

L'acomiadament dels germans Martorell és un fet polític d'una extraordinària gravedat i més propi d'un estat dictatorial que d'un estat democràtic.

Ells no podran participar a la propera Festa de l'Estendard, per això, des del Bloc per Palma, distribuirem caretes amb la seva foto i amb la boca tapada en reivindicació de la seva llibertat d'expressió. La foto també la portaran els regidors i regidores d'EU-EV i PSM. T'animes?

Comentaris

 1. Tamborilers? Estandard?

  Tamborilers... que toquen el TAMBORIL...?

  AgrAdir... ve d'AGRADAR?

  Festa de l'Estandard... per honorar un ESTAND? I què hi vendreu? Caretes de tamboriler, o tamborils?

  Si el Bloc no fes faltes en el seu blog, perventura guanyaria una mica de credibilitat.

  I millorar la puntuació tampoc aniria malament.

  Punt i coma | 29/12/2006, 11:36
 2. Re: CAS TAMBORERS: MES QUE UN ACOMIADAMENT

  Veig que heu corregit els
  errors. Però seria bo que, essent això un 'òrgan públic' de comunicació del Bloc x Palma, les faltes ja no sortissin penjades.

  I més tractant-se d'un tema tan simbòlic com l'Estendard...

  La puntuació segueix podent-se millorar

  Punt i coma | 29/12/2006, 17:29
 3. tamborers

  Molt bé, veig que heu vist que recolzar en Pere i en Manel a part d'un deure era un bon element propagandístic. Que vagi molt bé demà. Ja ho saben ells dos el que fareu?

  Joanot Colom | 30/12/2006, 14:40
 4. català

  Sí, realment entre llegir aquest bloc i el d'en Grosske, te tornes boig amb les faltes. Fan un mal a la vista espantós. És més, t'embullen! Això no se pot consentir d'una gent que diu defensar el nacionalisme. Ai, Grosske, encapçales una manifestació per la independència i no tens ni la decència de donar una mínima imatge de seriositat lingüística... per favor! és que el tema ja és de comprensió, que no s'entén bé el que escrius!!! Va, que amb la teva intel·ligència selecta no te costaria massa aprendre a escriure en català. Si ja quasi quasi en saps! Només un esforç més i potser aconseguiràs convèncer a algú més que el català de veres t'importa. O no...

  emprenyat | 31/12/2006, 14:14
 5. A emprenyat...

  Tu escrius: "...no te costaria MASSA aprendre..." Quant hauria de ser GAIRE. Quan empram una negació cal escriure GAIRE.
  És cert que s'ha de tenir cura de la llengua. Tots n'hem de tenir... (tot i que també tots feim incorreccions)inclòs un servidor. Ara bé, a part d'escriure incorrectament, el que consider poc decent és corregir-ho fent befa... no creus? Per això jo no faig befa del que tu has escrit i, a més a més, et proposo una possible solució.
  Salut i bon cap d'any!

  albert | 31/12/2006, 14:46
 6. Faltes d'ortografia

  Per Punt i coma i Emprenyat...

  Molt puristes de la llengua semblau, però alerta!

  Emprenyat: no col·loca bé ni un sol pronom feble "no se pot" enlloc de "no es pot" o "no te costaria" enlloc de "no et costaria".

  Punt i coma, tu sí que vas arreglat. La festa és de l'estEndard i NO de l'estAndard! Consulta una miqueta més el diccionari abans de donar classes magistrals d'etimologia. Quin ridícul més espantós que fas! Jo de tu demanaria perdó i que el teu post fós esborrat perquè el ridícul que fas és d'època.

  Venga, per favor, no aneu de puristes... Fa pena que us hagi de corregir algú de procedència castellana com jo.

  Respectau els que es volen expressar en aquesta llengua que és de tots i no domés vostra i així evitareu aquesta estirada d'orelles.

  Celia | 31/12/2006, 15:29
 7. Re: CAS TAMBORERS: MES QUE UN ACOMIADAMENT

  Ala, ja ha sortit la llesta!

  Dia 29 de desembre, quan se va penjar aquest post, hi deia TAMBORILERS, ESTANDARD i AGRADIR. Després de la meva crítica -que veig que no has entès-, els administradors (en Grosske i na Nanda) ho corregiren.

  Calla, llegeix i pensa abans d'escriure segons quines bajanades de llesta. Ah, i demana perdó, perquè el ridícul que has fet és d'època.

  Punt i coma | 31/12/2006, 17:21
 8. A punt i coma...

  Sincerament la teva actitud encaixa (o almenys això voldria pensar) en postulats de caire Popular (PP) perquè parlar amb aquesta PREPOTÈNCIA no és propi de la gent d'esquerres i nacionalsita que he conegut a data d'avui (tot i que el fet d'escriure a aquest bloc i defensar la "perfecció" lingüística no t'atorga cap dels privilegis esmentats).

  Ja vaig pensar escriure't alguna cosa quan vas fer les primeres correccions però com que, en principi, semblava que no les feies d'una forma ofensiva vaig decidir deixar-ho anar.El mínim que podem fer és tractar el personal de manera amable, no et sembla?

  De totes maneres i, a pesar que tenguis raó en el fet que hi ha incorreccions lingüístiques que són inadmissibles, voldria pensar que l'objectiu pel qual s'ha creat aquest bloc no és altre que poder DEBATRE què necessita Ciutat, com ho hem de fer la gent d'esquerres per moure el personal, quines actuacions cal dur a terme d'ara i fins l'inici de la campanya, com s'ha d'enfocar la campanya, quines conseqüències pot tenir el fet que partits com ERC i ENTESA no s'hagin volgut sumar a aquesta coalició preelectoral (que no BLOC), etc.

  Tots hem de reflexionar i parlar al bloc (TOTS!!!) però cal fer-ho enraonant, sense menysprear, evitant l'enfrontament... Segur que tots hi estam d'acord amb això! Salut i bon any!

  PD: pots corregir les faltes que hi trobis (segur que n'hi ha). Si ho fas amablement t'ho agrairé.

  albert | 31/12/2006, 18:31
 9. Comanda pels reis

  Tampoc tu has entès res de res del que jo deia. El que jo no entenc de tu és la crispació que arrossegues...

  És a dir, cal criticar la gent que escriu a aquest Blog perquè fa faltes d'ortografia? És que tu ets perfecte? S'ha d'atacar d'aquesta manera a una persona que fa l'esforç d'escriure en català per integrar-se lingüísticament?

  Jo creia que el nacionalisme català era un nacionalisme integrador (no com el basc que és segregador).

  De continuar així i duent la reflexió al supòsit més extrem podem tornar al sufragi censitari de segles anteriors: domés podràn votar els que no facin faltes d'ortografia.

  Esper que els reis et portin un sac de bon humor i una mica més de respecte. T'és ben necessari.

  Celia | 31/12/2006, 20:28
 10. Aclaració

  Evidentment, el meu comentari anterior està adreçat als "torquemada" de la llengua com en Punt i coma i no a n'Albert.

  Feliç any!!

  Celia | 31/12/2006, 20:32
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS