Administrar

Un bloc per participar i per discutir la manera de millorar la nostra ciutat... en Bloc
Estadisticas web

TXIN-TXIN

BxP | 22 Desembre, 2006 21:22

Avui la gent del BLOC PER PALMA hem fet el tradicional brindis de Nadal. Com  sempre, ha estat un moment per als clàssics nadalencs: els desitjos i els propòsits.

En destaca un per damunt dels altres: que es faci possible el canvi polític que desitjam per Palma i per Mallorca, i que aquest canvi ens dugui la transparència i l’honradesa que han de guiar l’activitat institucional i política d’un país europeu i democràtic com el nostre.

I tu? Per què brindes tu?

Copa de cava

Comentaris

 1. Re: TXIN-TXIN

  k bonik!!!

  tomeu | 22/12/2006, 22:06
 2. brindem pel canvi!!!

  Pel canvi a Palma, a Mallorca i a la Comunitat Autònoma!!!

  Víctor | 23/12/2006, 11:50
 3. I a Inca!

  I a molts altres pobles :D

  Molts d'anys!

  Biel | 23/12/2006, 15:12
 4. Pere i Manel, tamborers de la Sala

  Catalina Cirer i el seu equip d’inquisidors feren fora del conjunt dels tamborers de la Sala en Pere i en Manel, per la seva activa participació en contra de les barbaritats que fa el PP amb el nostre territori i la nostra cultura. I és clar, tenir dos tamborers que discrepen obertament i sense cap vergonya de les polítiques que perpetra na Cirer i companyia, era molest i inadmissible. I era tan fàcil desfer-se d’ells...

  Per altra banda, dia 31 de desembre es commemora la Diada de Mallorca, de la qual els inquisidors abans esmentats i els col·laboracionistes, només n’han deixat vestigis, per a què a poc a poc la nostra història es vagi perdent en la silenciada memòria. Dia 31 dematí els tamborers de la Sala tornaran a sortir, per acompanyar la Senyera que duran els/les regidors/es de la Seu a Cort. Aquest dia en Pere i en Manel no hi seran.

  És preocupant que visquem en una societat tan caciquil i dretana que faci que cap dels altres tamborers hagi manifestat el seu suport als dos companys expulsats.

  Si fins fa uns anys la presència dels militars ens unia per anar a xiular-los fins que aconseguírem fer-los fora de la commemoració de la nostra Diada, enguany no hem d’oblidar que en Pere i en Manel, que de segur que se senten més seva aquesta festa que qualsevol regidor/a de na Cirer, no hi seran, perquè no els hi volen.

  Potser és hora de tornar-los a recodar que aquesta festa és nostra, no d’una gent que ni s’estima la terra ni la cultura, ni la llengua, i que vol esborrar la història, i que represalia a qui la defensa expulsant-los de la vella institució dels tamborers.

  Això és una proposta que llançam a l’aire per a qui la vulgui agafar: potser enguany hauríem de tornar, dia 31 dematí, a la festa de l’Estandart. I hauríem de tornar per dir ben fort que hi manquen en Pere i en Manel, i que l’any que ve i sempre que surtin els tamborers de la Sala, els hi volem.

  Joanot Colom | 23/12/2006, 20:06
 5. Molts d'anys¡¡!

  Fes click al click.

  click | 23/12/2006, 23:39
 6. a joanot colom

  Estic d'acord amb tu. Hem de parlar de com visualitzar la nostra protesta.

  grosske | 24/12/2006, 11:29
 7. tamborers

  Com ho pensau fer els que sou regidors i aquell dia sortireu? Com vos podríem donar suport els altres?

  Joanot Colom | 24/12/2006, 13:54
 8. click

  Molt xula la foto. Encara pareix que fa més fred i que plou més, però també es veu que rèiem i cantàvem perquè de cop la gent ha cobrat coratge i ja no ens sentim tan enfora ni tan tot sols.

  Nanda | 24/12/2006, 16:44
 9. A Joanot

  Pensarem la manera. Ja ho veuràs. Tots (els que són regidors i els que no ho som) estarem junts en això. No en faltaria d'altra. Encara que la batlessa no ho vulga, en Manel i en Pere seran els tamborers més presents.

  Nanda | 24/12/2006, 16:48
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS