Administrar

Un bloc per participar i per discutir la manera de millorar la nostra ciutat... en Bloc
Estadisticas web

BENVINGUDA

BxP | 15 Desembre, 2006 10:37

Fa uns dies presentàrem la nostra candidatura a l'Ajuntament de Palma colcant en un tàndem... i en tàndem obrim avui aquest bloc.

No el posam en marxa com a eina publicitària sinó com a eina de participació: necessitam els teus comentaris, les teves idees, les teves crítiques i els teus suggeriments.

Durant els propers cinc mesos farem un gran esforç per propiciar un canvi polític a Palma que es tradueixi en millores concretes de la nostra qualitat de vida. Els problemes que patim com a ciutadans i ciutadanes seran la columna vertebral de la nostra feina i de les nostres propostes.

Si et sembla un repte interessant, afegeix aquest bloc als teus "favorits" i ajuda'ns a canviar Palma... en Bloc.

Eberhard Grosske i Nanda Ramon

Comentaris

 1. Dignidad

  Hoy he leído que queríais devolver la independencia a los funcionarios para acabar con la corrupción; me parece bien pero pensad que ésto puede ser aún peor si no acabáis antes con los funcionarios corruptoss. En Urbanismo hay más de uno y más de dos que no es que se dejen sino que, sencillamente, también "mojan"

  funcionario | 15/12/2006, 17:57
 2. capitalidad

  Ahora con la ley de capitalidad de Palma es el momento de pedir que se transfieran al ayuntamiento una buena parte de las competencias y equipamientos de S'Institut en temas de servicios sociales y de deportes. En muchos casos no son mas que servicios y programas para Palma. Creo que esta ciudad es la única que no tiene residencia de ancianos propia y muchas otras cosas. Por favor muchos trabajadores sociales ya hemos visto como se las gastan en electoralismo los de S'Institut.

  Maribel | 15/12/2006, 18:35
 3. El Terreno

  Vendreu amb el tandem (o sese) a veure el nou barranc de El Terreno (carrer Dos de Maig-Josep Villalonga)?. Hi ha una bona foto de cartell per sortir.hi tot dos.

  Angélica | 15/12/2006, 18:41
 4. Pluralitat!

  Gràcies x començar aquest Bloc sobre el BLOC. Un espai on comentar els problemes de Palma, punt de trobada.

  Alexandre (emPPrenyat) | 15/12/2006, 19:22
 5. Re: BENVINGUDA

  Bona idea
  Crec que el vostre tàndem està molt be
  peró no vos confieu amb el que os dirà la gent dins al vostre bloc ja que per aqui totom es dels nostres:)

  Josep | 15/12/2006, 20:17
 6. Endavant...

  Us seguirem atents a les notícies que pengeu al blog del Bloc.

  Crec que una nova Palma és possible.

  Celia | 15/12/2006, 23:48
 7. Des de Barcelona

  Una besada, Nanda!

  Des de la diàspora estudiantil mallorquina al Principat treballarem i viurem intensament, com si fossim devora vosaltres, per fer realitat uns bons resultats pel Bloc i un futur una mica millor per al nostre país.

  Hi tenim (molts) el cap i el sentiment. I aquests mesos que venen...també hi posarem les mans.

  Antoni | 15/12/2006, 23:58
 8. SOS PALMA

  Palma necessita l'esquerra!!! Quatre anys més de partit popular (o similar) és avançar cap a una espècia de suïcidi social. És de vida o mort un canvi a nivell URBANÍSTIC, l'impuls irreversible del TRANSPORT PÚBLIC , de SERVEIS SOCIALS i EDUCATIUS amb especial esment a la primera infància!
  Endavant!

  Joan | 16/12/2006, 00:01
 9. ¿I els municipals?

  Tradicionalment, la gent d'esquerres veniu gratant molt i moltes coses. Empero ni ha una en la que pareix que mai le teniu a l'agenda. La policia local. Suposadament hi ha diverses raons. Básicament dues: o perque una majoria son votants vostros o perque duen l'adoctrinament Rodriguez-Feliu imprés hi es un colectiu que va a lo seu, traballar devant una taula i un ordinador, horari de banc i "a las tres en la calle estes" disabtes, diumenges, festes i ponts lliures. Vaig errat de comptes o no?

  Vidal | 16/12/2006, 15:35
 10. Des de Barcelona

  Està molt bé que el BLOC PER PALMA tengui un Consolat a Barcelona. Va bé tenir bons contactes i un poc de perspectiva. Així i tot confiam amb les vostres mans i el vostre entusiasme per aconseguir una campanya tan xula com es mereix Palma.

  Nanda | 17/12/2006, 17:12
 11. SOS Palma

  Tens raó. Això és una emergència. Les polítiques del PP a Palma i a Mallorca durant aquesta legislatura no només han estat contràries a la nostra sensibilitat i oposades als interessos de la majoria dels ciutadans, sinó que s'han aplicat sota sospita, amb una greu lesió de les garanties democràtiques i de la transparència, des d'una posició completament allunyada del consens i de la participació i, sobretot, en uns paràmetres de perillosa irreversabilitat. No podem esperar pus. Hem de dir basta.

  Nanda | 17/12/2006, 17:18
 12. El Tereno

  Sí que vendrem al Terreno. I no per fer-mos cap foto, sinó per veure en directe el que hem vist des dels diaris i ens ha escarrufat. N'hi ha que se senten per damunt de tot i també per damunt de les lleis de la física i de la geologia. No sol ser una bona estratègia.

  Nanda | 17/12/2006, 17:50
 13. Bloc...Nacional, però

  Hola Nanda, sóc un expsm (no diré el meu nom perquè la meva mare no té cap culpa del que pensi la gent de mi).
  Em fa mal com ha cabat tot, tu que em diguéres que et feia mal, quan les primàries, que hi hagués gent que et defensàs amb l'argument del bloc et perjudicava perquè el PSM ja havia prés la decissió d'anar tot sol a les eleccions, t'enrecordes? I ara veure't amb n'Eberhard (IU) i no amb un cap de llista nacionalista com en Pere Muñoz (o amb en Miquel Nadal, abnas que aquest 'pañolista). A més, que es confirma el que deien els renovadors, que tu al Parlament com a nº1 i en Barceló de nº 2 amb en Grosske (s'ha fet però a l'inrevés, que vé a donar la raó igual).
  Ara sincerament et vull fer una pregunta: Si haguéssis guanyat les primàries, creus que en Biel Barceló hauria presentat aquella esmena?
  Ja sé la resposta, i hauria preferit que en Mateu no hagués guanyat (jo el vaig votar) abans que el partit que representava el naionalisme es xapàs. Tot i això, ens tornarem a trobar perquè els nacionalistes ens haurem d'unir si volem que Mallorca continui essent catalana.
  Una abraçada nacionalista i fins aviat!

  Nacionalista | 17/12/2006, 20:11
 14. A Nacionalista

  Evidentment totes les opinions són respectables, però sincerament, hem fa pena veure que hi ha gent que se'n va del PSM pel tema del Bloc. Jo tenc prioritats, dintre d'aquestes, el primer de tot és el benestar de les persones, i confiï en que es faci política per això. Hi ha d'altres que posen com a prioritat el pais, hi n'hi ha que saben conjugar la defensa del pais amb una política d'esquerres, una política de les persones. Això és el que es conjuga amb el Bloc. Sincerament, em sap greu que tu no puguis compartir projecte polític amb nosaltres (o amb espanyolistes com dius), però me fa més pena veure que t'estimaries més que el PSM pactàs amb UM i Miquel Nadal, o que encapçalès la llista Pere Muñoz, un home que ahir escrivia al Balears aquest article ( http://www.diaridebalears.com/opinio.shtml?3015+6+173674 ) en el que lloava la gestió del Cirer!!! M'alegro que la majoria del PSM no tengui la visió que tens tu.

  Una "espanyolista" | 17/12/2006, 21:31
 15. Un blocaire fart dels "patriotes purs"

  Ningú té la exclusivitat del nacionalisme, això per començar. En segon lloc si aquest no va acompanyat d'una política social, econòmica, mediambiental, etc no és res. De fet el nacionalisme com a concepte no es pot definir com a ideologia sinó com a sentiment. En tercer lloc aquests que critiquen tant el "suposat" espanyolisme d'Esquerra Unida no se'n recorden que a altres zones dels Països Catalans no han tingut cap problema amb pactar amb aquesta força política, i és molt probable que ho acabin fent per exemple al País Valencià. Així que per favor no ens venguin a donar lliçons de "pedigrí nacional de pota negra". UM s'autoproclama, ai las!! de nacionalista i no obstant això es còmplice del genocidi territorial, lingüístic que practica l'extrema dreta nazi del PP. El PSOE "no sabe no contesta", viu en els mons de "yuppie". Jo sóc independentista i esquerrà i crec en els Països Catalans, però a la vegada sóc pragmàtic i realista i sé que si les forces d'esquerra no s'uneixen malament rai. Tindrem PP per estona. Com a mínim fins al dia del judici final.
  En fi.....no se. Totes aquestes enrabiades per part de certs partits, que dubt molt que per si sols obtinguin representació, tan sols es poden qualificar de "pataletes infantils".
  I bé, ja no m'enroll més que sinó acabaré marejant al personal.
  Sort amb el bloc i endavant Nanda i Eberhard.
  Visca la Terra!!!

  JAUME I | 18/12/2006, 19:52
 16. Nacional...però BLOC

  No crec que sigui el moment de continuar parlant del passat quan el "futur" és tan crucial i tan imminent. Molt millor aplicar aquestes energies (i totes les energies!)a aconseguir el canvi que tots volem per Palma i per Mallorca.
  També em deixaria de matisos entre nacionalistes i entre progressistes, quan és tan gran l'abisme que ens separa dels corruptes i dels feixistes.

  Nanda | 18/12/2006, 21:01
 17. SOS PALMA - O DEBATS INNECESSARIS?

  Idò sí resulta que jo estic 100% d'acord amb el missatge que anuncia un SOS PALMA!!!

  Cal deixar de banda debats "anti-bloc" per passar a l'acció PRO-PALMA! Tanmateix arribarà un moment en què ens tornarem a necessitar. No estam prou dividits esquerrans i nacionalistes com perquè ens DIVIDIM encara més? BASTA!

  Parlem de les urgències de Ciutat que en té i moltes; transport públic (+ bus, tramvia, metro), rehabilitació del casc antic (protecció del patrimoni), iniciar un replantejament urbanístic, ampliar i millorar l'oferta de serveis socials, la creació d'una xarxa d'escoles d'infants, d'espais familiars. Fer zones realment verdes (no Falques Negres) on infants i famílies puguin, senzillament, estar junts. Injectar cultura a tota la societat amb la creació d'espais culturals (literaris, musicals, teatrals, d'art!!!).

  Hem de debatre sobre tot això!!! Dubt que ningú PRO-BLOC O CONTRA-BLOC renunciï a alguna de les qüestions plantejades... Per tant, no serem BLOC entès com a organització política però sí som BLOC ideològic!!!

  Una abraçada!

  albert | 19/12/2006, 15:21
 18. Pilotes fora

  Nanda en política no val tirar pilotes fora. No has contestat res del que t'he demanat. Però bé, continua mirant cap al "teu" futur.
  Una abraçada nacionalista.

  Nacionalista | 20/12/2006, 11:41
 19. Treballem pel Bloc

  En primer lloc, enhorabona pel Bloc i pel blog. En segon lloc, li diria a l'autoprioclamat "nacionalista" que facin el favor de demostrar el seu patriotisme deixant de fer el joc al PP-UM. Un congrés va decidir majoritàriament que el PSM configuràs un bloc de tota l'esquerra sobirana i ecologista. S'hi ha integrat qui s'ha volgut integar: PSM i Alternativa. D'altres s'han estimat més mirar pels seus interessos personals i pàrtidistes a curt termini i intentar arribar a un misèrrim 2-3% dels vots. Deixem-los amb les seves manipulacions i els seus ressentiments. Ara tots a treballar pel Bloc; a Matas-Munar-Rodríguez els queden quatre telenotícies!

  Es Jai de sa battaqueta | 20/12/2006, 12:38
 20. Comissions

  Enhorabona per ser els primers aque parlau de "comissions" en el cas Andratx. A veure si en el Parlament esteis a l'altura

  Maria | 21/12/2006, 23:01
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS