Administrar

Un bloc per participar i per discutir la manera de millorar la nostra ciutat... en Bloc
Estadisticas web

FINS AVIAT

BxP | 03 Juny, 2007 08:36

Aquest post serà el darrer d'aquest blog. El vàrem pensar per donar notícia de les nostres activitats preelectorals i ja ha complert la seva funció.

Com tots sabeu, els resultats electorals del Bloc per Palma han estat molt lluny dels esperats, però també és cert que el PP ha perdut la majoria absoluta i que un horitzó d'esperança s'obre per a la nostra ciutat.

El Bloc per Palma serà allà per intentar fer realitat aquesta esperança, amb lleialtat als nostres votants, amb lleialtat a tots els que aspiren a un futur millor per a Palma i amb lleialtat  als nostres eventuals socis si és que, efectivament, es produeix un pacte de progrés.

Gràcies a tots i a totes els que vos heu acostat a aquesta pàgina. Naturalment, no vos deim adéu, sinó fins aviat. Aquest blog es tanca, però una pàgina web del grup municipal, on també podreu participar i donar les vostres opinions, vendrà a substituir-lo tan prest com sigui possible.

Eberhard i Nanda

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS