Administrar

Un bloc per participar i per discutir la manera de millorar la nostra ciutat... en Bloc
Estadisticas web

ELS ABOCADORS IL.LEGALS, FUNCIONEN

BxP | 13 Maig, 2007 21:28

id

id

 

Aquestes fotos les vàrem fer dissabte al major abocador il.legal de ciutat: són més de 20.000 m2 coberts de fems entre Son Flo, Son Moix i el Polígon de Can Valero

El tema està igual que quan ho vàrem començar a denunciar el 2003: han fet net la zona més propera a Son Flo i Son Moix i han tancat l'accés dels vehicles per Son Flo... però com l'accés de vehicles per Can Valero continúa obert els abocaments continúen sense parar.

De fet. vàrem tenir ocasió de veure un dels nombrosos incendis que es produeixen a la zona.

Un troç de camp que envolta la ciutat i que seria ideal per passejar s'ha convertit en un lloc impracticable, contaminat i lesiu per al medi ambient: com el Clot de l'infern a S'Arenal i com la dotzena d'abocadors il.loegals que l'Ajuntament consent

Des del Bloc per Palma ho arreglarem, però no perquè siguem mes llestos que ningú sinó perquè es pot fer: tancant els accessos als vehicles de les empreses que fan els abocaments, posant-hi un mínim de vigilància i fent net l'indret (sense perjudici de la responsabilitat dels propietaris dels terrenys)

Eberhard

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS