Administrar

Un bloc per participar i per discutir la manera de millorar la nostra ciutat... en Bloc
Estadisticas web

I TU, FUNCIONES?

BxP | 10 Maig, 2007 07:05

Palma funciona. El PP ha fet moltes coses. Són bons slògans per al PP (no pot intentar vendre un altra cosa) i bons slògans per a un altre partit molt majoritari: l'abstenció

Els judicis de valor sobre gestions i funcionaments globals obliguen a endinsar-se en jardíns allunyats de la vida quotidiana i fan de la política una cosa també llunyana i abstracta

Els que apostam per la participació i el canvi - en la meva opinió, paraules sinònimes -tenim l'obligació de lligar la política amb la vida quotidiana

Palma funciona? és una pregunta-trampa. Les preguntes interessants són: la meva hipoteca o el lloguer que he de pagar per un piset de no res, funcionen o em fan pols el pressupost?, anar d'una banda a l'altra en bús, funciona o em pos dels nirvis mirant el rellotje?, anar en cotxe funciona o em torn mig boig cercant aparcament?, quan tenc un problema de boca o mon pare té depressió, la Seguretat Social funciona?, quan, les nits d'estiu, m'entren en el dormitori els renous de les motos, els renous dels camions d'EMAYA i la pudor dels contenidors, funciona el Medi Ambient?, quan el meu fill suspén una i altra vegada el 80% de les assignatures, funciona l'ensenyament? quan la  meva filla treballa a un bar sense contracte, funciona l'Ocupació? 

... per això estic en política i per això seré avui vespre a la Rambla per donar-li el sus a la campanya electoral

Eberhard

Festa BLOC Jove

BxP | 10 Maig, 2007 07:00

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS