Administrar

Un bloc per participar i per discutir la manera de millorar la nostra ciutat... en Bloc
Estadisticas web

L'abat, el rei i els mentiders

BxP | 08 Maig, 2007 18:02

Ahir horabaixa, el Consell de Mallorca va ordenar la paralització de les obres de l'hospital de Son Espases, pels danys ocasionats al patrimoni arquitectònic. La realització de les obres s’estava fent sense la supervisió d’un arqueòleg, requisit imprescindible per a construir a un espai que té la declaració de BIC, com és l’entorn de la Real.
 
Aquí trobareu l'enllaç a un article de na Nanda publicat, avui mateix, a TRIBUNA MALLORCA. 

La ciutat dels infants

BxP | 08 Maig, 2007 13:34

Moltes ciutats semblen dissenyades per a un sol tipus de ciutadà: adult, mascle i sa. La realitat, en canvi, és que a les ciutats hi ha de viure tothom: homes, dones, infants, joves, majors, discapacitats, malalts...

Des del BLOC per Palma volem planificar un nou model de ciutat a partir d’allò que necessita la gent. Per això Palma s’ha d’adaptar als infants: perquè una ciutat que és bona per als infants és bona per a tothom.

Avui hem presentat les nostres propostes per fer de Palma una ciutat dels infants: mobilitaT, mobiliari, espais, accessibilitat, proximitat, participació...

Nanda

22 RAONS PER VOTAR EL BLOC PER PALMA

BxP | 08 Maig, 2007 12:31

Ahir, en roda de premsa, presentàrem 22 mesures que impliquen un nou model d'organització de la ciutat, un model basat en dos elements clau:

  • Sintonitzar amb els problemes reals de la ciutadania
  • Donar la paraula als ciutadans i ciutadanes en la presa de decisions

A la foto ens podeu veure explicant aquestes 22 mesures als mitjans de comunicació. Si les voleu llegir també vosaltres, podeu pijar el següent enllaç: Programa_superresumit.doc

Equipaments culturals a Palma

BxP | 08 Maig, 2007 06:39

El BLOC per Palma proposa recuperar la gestió pública de la cultura, convertir els equipaments culturals de barri o de poble en centres autogestionats, consolidar els serveis culturals mitjançant la seva professionalització, elaborar un Pla Director d’Equipaments Culturals, completar la xarxa de centres de barri amb una xarxa de 8 macrocentres culturals de 2000 m2 amb capacitat per servir a una població de 50.000 persones i elaborar un Pla de Foment de la Creació.

Per explicar la situació actual dels centres culturals i les propostes per millorar-la, el BLOC per Palma ha editat un especial ELKT’INTERESSA.
 
Nanda 
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS