Administrar

Un bloc per participar i per discutir la manera de millorar la nostra ciutat... en Bloc
Estadisticas web

UN PROGRAMA SENSAT

BxP | 30 Abril, 2007 06:00

El programa del BLOC per Palma està ple de propostes interessants. I sobretot, ple de propostes sensates.  Veig que el PP ens sorprèn dia sí, dia també, amb unes propostes delirants més pròpies de les notícies naïf que solen dur els diaris el Dia dels Innocents: una òpera al Moll Vell, una rotonda i dos vials subterranis al Via de Cintura, parcs en forma de cràter a Establiments...

El BLOC per Palma el proposa solucions de veritat als problemes de veritat: el trànsit, l’aparcament, la igualtat d’oportunitats, la salut, la participació, l’assistència social, la conservació de patrimoni... Ho pots trobar tot aquí.

Mira't el vídeo i n'Eberhard t'ho explicarà beníssim.

Nanda. 

 

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS