Administrar

Un bloc per participar i per discutir la manera de millorar la nostra ciutat... en Bloc
Estadisticas web

MATAS INSULTA LA NOSTRA INTEL.LIGÈNCIA

BxP | 28 Abril, 2007 10:45

Matas ens tracta com si fòssim infants de güé. La darrera ocurrència: construir un Palau de l'Opera al Moll Vell (una ocurrència, per cert, que em recorda molt la den Rodrigo de Santos fa tres anys d'ubicar-hi el Palau de Congressos)

Aquesta proposta és una frivolitat intolerable i una manca de respecte a la ciutat

Frivolitat per quatre motius: 

Primer: Perquè no s'inscriu dins un Pla integral de reforma del Port de Palma que està en tràmit i que aquesta decisió condicionaria en bona mesura

Segon: Perquè no hi ha darrera cap estudi de necessitats ni de viabilitat des del punt de vista de la lògica del potenciament de l'Opera a la nostra ciutat i al conjunt de Mallorca

Tercer: Perquè no hi ha cap estudi de viabilitat econòmica

Quart: Perquè no hi ha cap estudi sobre com articular la complementarietat d'aquest nou equipament amb l'Auditòrium i el Teatre Principal

Per si això fos poc, Matas s'atreveix a anunciar que ja té clar qui ha de ser l'autor del projecte, furtant així qualsevol debat ciutadà i/o concurs d'idees públic sobre les característiques i disseny del Palau.

No fa falta que vos digui que el Bloc per Palma està plenament compromés amb la cultura i amb el desenvolupament de la música i les arts escèniques a la nostra ciutat però també tenim un altre compromís molt clar: les grans decisions  les prendrem en el marc d'una planificació el més consensuada possible amb el món de la cultura i el conjunt dels ciutadans

Palma ja és grandeta, la seva ciutadania és adulta, les seves organitzacions econòmiques, socials, culturals, etc tenen dret a ser escoltades i a participar en el disseny del seu futur. Governar-la en base a ocurrències concecbudes per tres persones a un sopar és un insult a la seva intel.ligència

Eberhard

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS