Administrar

Un bloc per participar i per discutir la manera de millorar la nostra ciutat... en Bloc
Estadisticas web

DIA DEL LLIBRE 2007

BxP | 24 Abril, 2007 11:18

Ahir vàrem sortir al carrer amb llibres, roses, jocs, propostes i candidats per fer encara més festosa la festa de Sant Jordi. Varen ser hores de molt de trull i de molts de contactes amb els ciutadans i ciutadanes que volgueren compartir amb nosaltres les seves il·lusions per la ciutat i les seves expectatives davant les properes eleccions municipals. També aprofitàrem la jornada per explicar les nostres propostes sobre les festes populars tradicionals de Ciutat i sobre com convertir Palma en una festa.

Vols veure com? Idò clica aquí  

Nanda

Dia del Llibre 2007
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS