Administrar

Un bloc per participar i per discutir la manera de millorar la nostra ciutat... en Bloc
Estadisticas web

S'ARENAL, AMB UN PLA PERO FOTUT

BxP | 17 Abril, 2007 17:27

 

No fa gaire es va signar el Consorci per a la Reforma de la Platja de Palma: fotos, 101 mesures... i cap crèdit consignat per dur-lo a efecte. Tot això no sé quants d'anys després d'haver començat a parlar-ne.

Malauradament, aquest no és l'únic problema: les administracions no han estat capaces d' arreglar, mentrestant, els petits/grans problemes de la zona.

 

La foto correspon a Es Clot de l'Infern, un bosc preciós que hi ha a la frontera entre Llucmajor i Palma... i un dels abocadors il.legals més importants de Mallorca.  Fa anys que ho vàrem denunciar i aquí el teniu, tant ple de fems com sempre.

El transport públic entre Palma i Platja de Palma és tercermundista: una línia 15 sobresaturada i lenta i la impossibilitat d'anar directament a l'aeroport o Son Llàtzer sense fer transbord.

Qualque dia hi haurà un tramvia que hi vagi a S'Arenal i a l'aeroport. Mentres tant, no podriem millorar les línies d'autobús?.´

Podríem seguir però aquests són els dos compromisos que hem adquirit públicament des del Bloc per Palma per arreglar de manera immediata: aquesta estiu, vaja

SOPAR BLOC PER PALMA

BxP | 17 Abril, 2007 09:53

 

 

Abans que n'Eberhard pengi el seu post d'avui (molt xulo i sobre s'Arenal) que segur que serà supervisitat, aprofit per convidar-vos al sopar del BLOC PER PALMA de divendres. No em falleu.

Nanda 

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS