Administrar

Un bloc per participar i per discutir la manera de millorar la nostra ciutat... en Bloc
Estadisticas web

MAL TEMPS I REPÚBLICA

BxP | 14 Abril, 2007 16:18

Avui de matí, la plaça de Cort ha acollit l'acte cívic en favor de la República i la recuperació de la memòria històrica, celebrat en commemoració del 76è aniversari de la proclamació de II República, un 14 d'abril no tan plujós com el d'enguany.

Margalida Capellà, Joan Monserrat, Magdalena Nebot i Lila Thomàs, desafiant el mal temps i posant-li la millor cara, ens han llegit el manifest que parla de llibertat, restitució i justícia. Un manifest sincer en favor del dret a la memòria.

"Constipat i República!" ha estat la salutació del dia. Sort que la pluja no se n'ha duit el bon humor de la concurrència.

Nanda 

PS: Ara he pensat que en tenc una foto.  La voleu veure?

República a Cort

 

CANS

BxP | 14 Abril, 2007 08:14

L' Ajuntament de Palma ha estat a punt de tancar el Centre Caní Internacional (un refugi per animals que tota la vida havia estat a la Falca Verda i que ara - per mor de la construcció del Parc - ha estat traslladat al Pil.larí.

L'Ajuntament ho ha fet per pressions dels veïnats del Pil.larí però no ha tengut coratge de dur les coses a l'enfront per la polssaguera mediàtica que s'ha aixecat.

Existeix, afortunadament, una creixent sensibilitat amb el tema dels animals. Es un símptoma de progrés civilitzatori... però la Sra. Cirer no està precvisament a l'avantguarda d'aquest progrés.

Milers de cans són sacrificats a Palma, cada any "institucionalment", l'ordenança sobre animals de companyia no es compleix, els animals amb xip són una minoria, abandonar un ca continúa sortint de gratis... perquè continuar?

El tema del CCI té facil solució. A Son Reus hi ha terrenys de sobra perquè convisquin refugis privats - amb el seu propi règim de gestió -  juntament amb el municipal. El que ha de fer l'Ajuntament és deixar de perseguir administrativament a institucions bernàfiques com el CCI i cedir-lis aquests terrenys perquè puguin desenvolupar tranquil.lament la seva activitat

Eberhard

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS