Administrar

Un bloc per participar i per discutir la manera de millorar la nostra ciutat... en Bloc
Estadisticas web

VOLEM RECUPERAR ELS ANTICS CINES DE PALMA

BxP | 12 Abril, 2007 18:43

Ahir vespre, en Tomeu Carrió (portaveu del grup municipal del PSM i enamorat del cinema) i jo, anàrem a la presentació del llibre El cinema a les Balears. Segles XIX - XX, escrit per Cristòfol Miquel Sbert.

El tema ens va fer pensar en la proposta del BLOC de recuperar els antics cinemes i teatres de Ciutat i en la importància de dur-la a terme de manera primordial, ja que, molts d'aquests emblemàtics locals aviat seran impossibles de recuperar.

Però aquesta aposta del BLOC no va encaminada a recuperar aquests espais només com a sales de cinema, sinó a recuperar-los per tal que associacions i veïnats puguin gaudir-ne i realitzar-hi espectacles, tallers, cursos i altres activitats, així com perquè serveixin per fer-hi programacions d’activitats i espectacles per part de l’Ajuntament o altres institucions.
 
Pensam que seria una bona mesura per revitalitzar la vida social i cultural de les barriades, tal i com ho feien aquests antics cinemes i teatres quan encara funcionaven.
 
Nanda 

(N'Eberhard i jo davant un d'aquests antics cinemes que encara existeixen: l'Espanyol Cinema de Son Ferriol)

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS