Administrar

Un bloc per participar i per discutir la manera de millorar la nostra ciutat... en Bloc
Estadisticas web

AQUEST PARC ES UNA ESTAFA

BxP | 07 Abril, 2007 19:01

inmauguracio abril 07

Realment´es que no hi ha paraules per descriure el que l'Ajuntament ha tengut la barra d'inaugurar avui a l'antic Parc de ses Estacions

 L’equip`de l’actual batlessa ha batut un rècord dificilment igualable : gastar 11 milions d’euros en convertir un parc urbà (millorable però parc urbà) en un espai estèticament  i mediambientalment desagradable que dificilment pot rebre el nom de parc 

En el nou “pseudoparc” 26 casetes de ventilació trenquen completament l’estètica del Parc i produeixen un renou molt desagradable per als seus usuaris. Avingudes de centenars de metres conviden a tot menys al passeig. El formigó, naturalment – marca de la casa – guanya la partida a la vegetació. El tancament està dissenyat de tal manera que es converteix en una barrera i dificulta molt el pas d’una banda a l’altre del parc... perquè seguir?.

Soterrar les vies del tren no exigia aquesta destrossa 

Què fer?

Tornar a invertir al Parc fa peresa però les casetes, òbviament han de desaparèixer.. No cal esperar a l’electrificació del tren: hi ha solucions camuflables per la vegetació i de mínim impacte visual i acústic. I després, sense gaire cost, una mica de verd per favor.

Fer parcs verds no és únicament allò que desitgen els ciutadans, és de bon tros, la solució més barata

Eberhard

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS