Administrar

Un bloc per participar i per discutir la manera de millorar la nostra ciutat... en Bloc
Estadisticas web

TELEFONIA MOBIL: EL QUE CAL FER

BxP | 04 Abril, 2007 06:50

Veig al post anterior que el tema de les antenes suscita inquietuds i suggeriments. Completaré, doncs, el post anterior amb algunes notes sobre el que cal fer des del nostre punt de vista:

1.- ZP s'ha de banyar i modificar la normativa estatal. Això és imprescindible: no podem arreglar els problemes només des de l'Ajuntament. Modifcar-la en quin sentit?. Idò, davallant dràsticament les radiacions màximes permeses, prohibint la instal.lació d'antenes  amb una potència superiora la permesa (malgrat que, teòricament, no la desenvolupin), obligant les operadores a compartir instal.lacions i assegurant que les antenes incorporin els darrers avanços tecnològics per tal de minimitzar el seu impacte

2.- Des de l'Ajuntament: tancar sense més dilacions les antenes il.legals, col.laborar amb l'administració de l'Estat en la realització de controls periòdics, aprovar una ordenança que reguli el lloc on es poden ubicar les antenes (amb criteris urbanístics i paisatjéstics)... Aquesta darrera qüestió és molt important. El sistema actual de lliure concertació entre operadors i comunitats de propietaris és una "venuda" per als veïnats. Si no "piques" amb la petita compensació que t'ofereixen, t'exposes a tenir l'antena a l'edifici veïnat i, a més a rebre més radiacions que l'edifici on està instal.lada l'antena. Mal rollo. Les antenes han d'estar allà on menys impacte tenguin i a llocs prèviament autoritzats per l'Ajuntament

Mirau si s'en poden fer de coses que ara mateix no se fan

Eberhard

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS