Administrar

Un bloc per participar i per discutir la manera de millorar la nostra ciutat... en Bloc
Estadisticas web

TELEFONIA MOBIL: NI CONTROL NI TRANSPARENCIA

BxP | 02 Abril, 2007 21:48

 

Avui hem fet una roda de premsa al terrat de Cort . Hem disfrutat d'unes vistes precioses que un dia, quan estigui més líric, vos descriuré.

Avui hi hem anat pel tema de la telefonia mòbil: de quatre antenes que es veuen des del terrat, una ni tan sols està a la web del Ministeri on se suposa que hi estan totes les antenes.

Es només una petita mostra del desgavell que hi ha sobre el tema: a Palma, el 80% de les antenes no tenen llicència i l'Ajuntament només té obert expedient de tancament a una quarta part d'aquest 80% (supós que a aquelles més denunciades pels veïnats).

Ningú no sap quantes antes hi ha realment a Palma ni es fan controls periòdics de les seves emissions. Un vertader desgavell que, com és natural, genera inquietud i preocupació entre els veïnats.

Quant a la reglamentació, ZP continúa aferrat a un decret de n'Aznar de l'any 2001 que estableix un nivells màxims de radiació que molts de països de la UE ja han rebaixat

Tots, o gairebé tots, volem usar els mòbils però tenim dret a fer-ho en un marc de màxima seguretat, de màxima transparència i de màxim control (el contrari del que ara mateix està passant a Palma)

Eberhard

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS