Administrar

Un bloc per participar i per discutir la manera de millorar la nostra ciutat... en Bloc
Estadisticas web

La ruta dels desbarats al YouTube

BxP | 01 Abril, 2007 18:32

Dissabte em vaig tornar a sentir profe per unes hores.

El BxP havia organitzat l’itinerari “La ruta dels desbarats” i n’Eberhard i jo passejàrem unes hores una colla d’”alumnes aplicats” que seguiren amb molta atenció les denúncies del BLOC a la política destructiva de na Katrina Cirer i, sobretot, les propostes els BxP en matèria de patrimoni.

Me vols veure en acció? Idò puja aquí i veuràs...

Nanda 

NA NANDA, JO I AQUEST BLOC

BxP | 01 Abril, 2007 11:49

Na Nanda i jo ens semblam tant com un ou a una castanya. Ella és sistemàtica, metòdica i ordenada i jo som intuitiu, desordenat i dispers; ella cuida molt les formes i jo som informal fins a la grolleria; ella es tira a les piscines amb cos i ànima i jo sempre tenc un ull observant críticament la situació des de la grada; a ella no li agrada la brega política i jo m'afic a tots els bassiots que som capaç de trobar; ella està a punt d'entrar a les institucions i jo duc 12 anys de política institucional; ella fa classes de literatura catalana i jo faig faltes d'ortografia,  ella és intel·ligent i honesta i jo... també, què vos pensàveu?

Molts creim que, ben gestionat, això pot ser bo per al BLOC en la mesura que pot significar complementarietat (i en la mesura que no signifiqui un conflicte permanent)... però pel que fa al "blog" que estas llegint, la manera com hem gestionat les nostres diferències ha estat, fins ara, una catàstrofe.

Ho vàrem parlar divendres passat: intentar fer la mitjana aritmètica del (Eberhard + Nanda), amb posts que, molts de pics,  no se sabia qui els escrivia, ha derivat en un producte fad i sense ganxo.

Així que això ja s'ha acabat. Això serà un bloc compartit però tan personal i personalitzat com qualsevol altre... mentre no acabem barallant-nos als comentaris no serà res

Eberhard

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS