Administrar

Un bloc per participar i per discutir la manera de millorar la nostra ciutat... en Bloc
Estadisticas web

NOU HOSPITAL= DESTRUCCIÓ DEL PATRIMONI HISTÒRIC

BxP | 22 Març, 2007 18:44

Les obres de construcció del polèmic nou hospital han començat juntament amb la destrucció dels elements patrimonials de La Real.

Tant la Plataforma de Salvem La Real com els partits de l'oposició ja ho havíem advertit, però el Govern ens va voler fer creure que res d'això passaria ( no ens ho creguérem, és clar!).

I ara ja en tenim els primers resultats: la maquinària pesant ha destrossat part del brancal principal de la síquia d'en Baster i part del safareig de Son Serra Parera. Tant l'un com l'altre foren declarants BIC (Bé d'Interès Cultural) pel Consell de Mallorca.

És una vergonya que aquests tipus d'elements no es protegeixin com a tresors, i que en contra, es destrossin impunement.

És per això que el BLOC per Palma dóna el seu suport a la Plataforma de Salvem La Real i al proper plenari de l'Ajuntament de Palma, els grups que conformen la coalició (EU-EV i PSM-EN) presentaran una moció d'urgència demanant:

  1. Responsabilitats per aquestes destrosses.
  2. que es paralitzin immediatament les obres
  3. que es posin les mesures necessàries per garantir l'òptima conservació dels elements patrimonials de la Real, sobretot aquells catalogats.
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS