Administrar

Un bloc per participar i per discutir la manera de millorar la nostra ciutat... en Bloc
Estadisticas web

Nanda Ramon a TV Mallorca

BxP | 12 Març, 2007 18:08

Nanda Ramon, candidata del BLOC per Palma, serà entrevistada al programa d'en Joan Prunés. L'entrevista s'emetrà el dimarts 13 de març, a les 23h, per Televisió de Mallorca. 

El BLOC per Palma denuncia que la remodelació de l'enrajolat de S'Escorxador és un atac al patrimoni arquitectònic

BxP | 12 Març, 2007 13:31

La remodelació del paviment que s'està duent a terme al Centre de S'Escorxador està transformant la tipologia arquitectònica d'aquest.

Estam d'acord que s'havia d'arreglar, ja que es trobava en un estat lamentable, però no d'aquesta manera. Estan canviant les rajoles vermelloses, característiques de S'Escorxador, per unes de grises.

Al BLOC per Palma creim  que la remodelació s'hauria d'haver fet mantenint la sintonia del recinte, el seu estil propi i no uniformant-lo amb l'aspecte monòton i despersonalitzat de la resta de la ciutat.

Durant l'època Cirer aquesta despersonalització s'ha convertit en un tret característic: n'hi ha prou en veure com han transformat el Born, canviant rajoles i bancs, com han encimentat Parc de Sa Riera, com han canviat la fisonomia de la Plaça d'Espanya... i molts altres llocs de la nostra ciutat. 

El BLOC per Plama aposta per la conservació de la personalitat de Palma, respectant les tipologies arquitectòniques pròpies, i això passa per mantenir la diversitat d'estils.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS