Administrar

Un bloc per participar i per discutir la manera de millorar la nostra ciutat... en Bloc
Estadisticas web

KALIA VANISH OXYACTION MULTI CHRISTALWHITE

BxP | 09 Març, 2007 13:56


Article de Nanda Ramon publicat a TRIBUNA MALLORCA

La doble moral de la Batlessa de Palma en relació al dret de manifestació.

BxP | 09 Març, 2007 13:13

Ahir la manifestació del Dia de la Dona no va poder acabar a la Pl de Cort perquè la Sra Cirer només deixava el cadafalc i la presa de llum si acabava a un altre indret: "la Plaça de Cort. digué, només està per actes institucionals" (sic)?

Un altra dada: l'any 1999, la Sra. Cirer, com a Delegada de Govern, va multar amb 200.000 pessetes a CCOO per celebrar una concentració de 30 delegats sindicals sense haver informat a la Delegació de Govern dins els terminis previstos.

Vaja!, es veu que la Sra Cirer és molt formalista per això de les concentracions!

Però la sorpresa és majúscula quan comprovam que la setmana passada (i avui, presumiblement), la Sra. Cirer participa  a uns actes partidistes a la Plaça de Cort que, a més, no són legals per no haver-se convocat en els terminis prevists per la llei!!

Fins i tot el del passat dia 2 és doblement il.legal perquè es va tallar el trànsit ...contravenint l'ordenança que la batllessa es suposa que ha de fer complir! 

Quin exemple de doble moral!

Què impresentable que la  la Sra. Cirer participi en actes a la Plaça de Cort com els que, quan era delegada de Govern, va castigar amb multes substancioses!

Tele-Matas

BxP | 09 Març, 2007 07:00

Accedeix al comunicat del BLOC PER MALLORCA 

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS