Administrar

Un bloc per participar i per discutir la manera de millorar la nostra ciutat... en Bloc
Estadisticas web

PER UNA POLICIA LOCAL SATISFETA I EFICAÇ

BxP | 08 Març, 2007 12:44

 id

L'actual conflicte salarial que estan plantetjant els policies locals no és un cas aïllat: és el darrer esglaó d'una llarga cadena de malestar, de conflictes, de problemes i de desmotivacions.

Palma necessita una policia més present en el carrer, on tots els seus membres es sentin implicats en la diversitat de problemes que pateixen els ciutadans i que són objecte de la seva competència: netetja, renous, trànsit, vandalisme, etc.

Per aconseguir-ho es necessita una policia millor organitzada, més homogènia, amb major pes dels policies de barri i integrada per persones que es sentin motivades, escoltades, valorades i ben retribuïdes.

Des del Bloc per Palma pensam que les reivindicacions salarials que actualment plantegen els policies són justes i s'han d'atendre, però això no és suficient: cal escometre reformes en profunditat en la direcció indicada i amb l'objectiu clar de prestar un servei exel·lent a la ciutadania.

Dia de la Dona, un de 365?

BxP | 08 Març, 2007 09:59

El BLOC ha presentat la seves propostes d’igualtat, tant a nivell autonòmic com a nivell municipal. Es tracta bàsicament de compromisos respecte de la regulació, la dotació i la coordinació de les polítiques d’igualtat. Ens proposam, igualment, que els criteris de disseny de les polítiques d’igualtat siguin clars: acompanyament de la dona (violència, ocupació, inserció social, cooperació, mediació...), aplicació de la perspectiva de gènere (urbanisme, habitatge, associacionisme, administració, món cultural, estudis de gènere...) i sensibilització (coeducació, conciliació, corresponsabilitat, maltractaments...). 

A nivell local, proposam per a Palma la reelaboració i aplicació d’un Pla Municipal d’Igualtat que inclogui, entre d’altres accions, la creació del Consell Municipal de Dones, l’Observatori de Gènere i el Centre d’Informació i Assessorament de la Dona.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS