Administrar

Un bloc per participar i per discutir la manera de millorar la nostra ciutat... en Bloc
Estadisticas web

La Mallorca que ens fascina, la Mallorca malmenada

BxP | 07 Març, 2007 18:22

Els muntatges han estat realitzats per en Miquel A. Dora amb imatges seves i d'altres fotògrafs i es projectaren per primer cop al Saló d'actes de La Salle (Vine a dir PROU!) el passat dia 14 de febrer. El primer vídeo dura 5 minuts i el segon 7 minuts.

 

 

EL COST DE LA DEIXADESA MUNICIPAL

BxP | 07 Març, 2007 15:31

 

 Aquesta és la imatge que ens ha fet arribar un veí de Son Ferriol:

Es tracta d'un forat de més d'un metre de fondària que des de fa uns quants mesos es troba situat a la voravia que fa cantonada entre l'avinguda del Cid i el camí vell de Sineu a Son Ferriol.

Els veinats presentaren una queixa formal a l'Ajuntament per aquest fet, i com va solucionar l'Ajuntament el tema? Idò com es veu a la fotografia: posant-hi un con i una cinta que amb el pas del temps s'ha deteriorat.

No és la primera vegada que els partits que conformen el BLOC denuncien la manca de cura que pateixen els carrers de la nostra ciutat. En canvi, el govern del PP prefereix invertir en grans projectes i en indemnitzacions!!!

L'increment de la partida pressupostària destinada a indemnitzar a les víctimes d'accidents deguts al mal manteniment és alarmant, ha passat de 400.000 euros el 2006 a 928.328 euros el 2007 (això significa un increment del 132%).

Pel BLOC és prioritari el petit manteniment per dues raons:

  1. per tenir una ciutat més neta, còmoda i segura
  2. per no tudar tants de doblers

Per lògic que sembli el govern del PP no ho creu així i actua fent tot el contrari. 

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS