Administrar

Un bloc per participar i per discutir la manera de millorar la nostra ciutat... en Bloc
Estadisticas web

SON ESPASES. UNA ELECCIÓ POLÍTICA DEL PP

BxP | 02 Març, 2007 13:18

A la fi els grups municipals EU-EV i PSM-EN hem pogut disposar de les cintes del passt Ple de 22 de febrer. La cosa és clara. el Sr. de Santos ho va ben explicar en la seva intervenció: "... la decisión política lo que había querido es que hubiera transparencia en la selección o en la selección de las ubicaciones y ademas casi les diré o les desvelaré que con alguna que otra bronca porque habia otros políticos que lo que querian era que directamente se eligiera son Espases, sí, y fui yo personalmente el que decidi que era bueno que hubiera una transparencia en esa eleccion ..."". Després d'aquest rampell de sinceritat per part del regidor Sr. de Santos, ara ens queden unes preguntes per contestar: Quins polítics del PP varen esbroncar al Sr. de Santos per la seva transperència? Quins polítics del PP volien que directament s'elegís son Espases? El procés de construcció de son Espases com a nou hospital no és més que un seguit de desbarats: El Sr. Matas i la Sra. Cirer anuncien la compra de son Espases el dia anterior a disposar del informe d'idoneïtat d'ubicació. El informe d'idoneïtat estava viciat pe incompatibilitat del tècnic signant. El preu de compra estava acordat amb el spropietaris abans del informe d'idoneïtat i abans del informe tècnic sobre el preu de la finca. El informe tècnic sobre el preu de la finca no estava avalat per un estudi comparatiu de finques anàlogues. I Ara, per acabar de rematar, ens surt IB confidencial amb un reportatge on intenta, de forma barroera, desprestigiar la plataforma de Salvam la Real, demonitzant les seves actuacions. Tot seguit, no té cap ni peus. No oblidem que la sindicatura de comptes posava en evidència el mes passat les irregularitats de son Espases. Fa falta seny, seny de bístia vella, con deien els nostres padrins!
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS