Administrar

Un bloc per participar i per discutir la manera de millorar la nostra ciutat... en Bloc
Estadisticas web

De Santos i Son Espases

BxP | 28 Febrer, 2007 19:00

Els grups municipals d'EU-EV i PSM-Entesa Nacionalista hem demanat tenir accés a la cinta del Ple Municipal on es recullen les declaracions del tinent de Batle d'Urbanisme Rodrigo de Santos. Al nostre parer les seves paraules són molt greus en la mesura que avalen la tesi mantinguda pels nostres grups pel que respecta a l'existència d'una decisió política predeterminada de portar a Son Espases la ubicació del nou hospital de referència de les Illes Balears. Aquest element es sumaria als que ja tenim i que demostrarien la debilitat progressiva en el rigor i la consistència jurídica del procediment de compra.

PACIÈNCIA PER OBTENIR LA NOVA TARJA CIUTADANA

BxP | 28 Febrer, 2007 11:57

Si encara no teniu la nova targeta ciutadana i l'heu de sol·licitar: preneu-vos-ho amb calma!!!

El termini d'ús que ha imposat l'Ajuntament a l'antiga fa que la gent hagi de "córrer" per obtenir la nova i s'acaramulli a les oficines on es tramita.

Les oficines, sobretot la de la Plaça de Santa Eulàlia, està plena de gent fent coa a totes hores. Coneixem persones que han arribat a fer més de quatre hores de coa!

Tot i això el nostre Ajuntament presumeix cada dia d'haver obtingut el cercificat de qualitat ISO 9001:2000. Certificat que acredita que l'Ajuntament de Palma treballa seguint un sistema de gestió de la qualitat.

I la QUALITAT és que els ciutadans hagin de fer coes de més de quatre hores d'espera???

Per aquest motiu el BLOC per Palma ha convidat a l'Equip de Govern a rectificar, i ho pot fer senzillament:

  • Habilitant d'immediat un sistema de sol·licitud d'hora que eviti temps d'espera innecessaris.
  • Endarrerint un mes el moment de pèrdua de vigència de l'antiga targeta, per tal que que els ciutadans tenguem un marge de temps més ample per sol·licitar la nova.

Si l'Ajuntament vol... pot fer-ho. I de passada demostraria que és capaç de comprendre i de posar en pràctica el significat de la qualitat en els serveis a la ciutadania.

 La gent no hi cap dins l'oficina i han de fer coa a fora:

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS