Administrar

Un bloc per participar i per discutir la manera de millorar la nostra ciutat... en Bloc
Estadisticas web

LLEVAR LA PRIMERA PEDRA

BxP | 25 Febrer, 2007 18:39

Això d'inaugurar i no inaugurar comença a ser un problema per al nostre Consistori. Fa setmanes, la batlessa Cirer, arran de la no-inauguració de Jacint Verdaguer, va assegurar que, per la proximitat electoral, ja no hi hauria més inauguracions. Divendres, però va inaugurar un parc infantil al carrer de General Riera.

També passa igual amb les primeres pedres. No es va posar la de Son Espases, però sí la d'un centre de salut d'importància infinitament menor.

Ara, a més, la batlessa ha inventat una nova modalitat: en lloc de "posar primeres pedres", "llevar primeres pedres". Guai, no? És el que va fer divendres per il·lustrar mediàticament la demolició de l'hotel Sayonara, amb tota la primera plana del seu equip municipal.

Però en aquesta frenètica estratègia de construcció/destrucció que impulsen els governs del Partit Popular, encara hi ha una nova tàctica molt més higiènica: les coses que indefectiblement acabaran ocorrent després de les eleccions, s'anuncien per tota la ciutat en forma de grans pancartes autocomplaents: Baluard del Príncep, Façana Marítima... Pràctic, no? Així ja no només no fa falta  acabar l'obra, sinó que no fa falta començar-la! És que se les saben totes! 

 Baluard del Príncep

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS