Administrar

Un bloc per participar i per discutir la manera de millorar la nostra ciutat... en Bloc
Estadisticas web

PALMA GUANYA 220.000 m2

BxP | 20 Febrer, 2007 17:11

El Tribunal Superior de Justícia de Balears ha decretat la paralització cautelar de l’adaptació del PGOU al Pla Territorial de Mallorca. Aquesta és una bona notícia per a la ciutat, ja que representa guanyar 220.000 m2 d’equipaments, suposa una distribució harmònica dels equipaments entre els urbanitzables de la ciutat i evita que zones sense serveis essencials, com Son Vida, continuïn cresquent.

No és que no ho haguéssim avisat. En el plenari del juliol de l'any passat, des dels grups d'EU-EV i PSM ja havíem alertat sobre la tramitació irregular (i hiperpolititzada) d'aquest expedient.

Aquesta història es repeteix massa sovint: la setmana passada l'estirada d'orelles va ser de la Sindicatura de Comptes; aquesta, del TSJB. Si l'equip de govern municipal ens escoltàs de tant en tant, s'estalviaria posar-se en ridícul contínuament. I, de passada, vetlaria millor pels interessos dels ciutadans. Amèn.


Especial Canvi Climàtic

BxP | 20 Febrer, 2007 14:11

 Accediu aquí al full informatiu en format PDF

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS