Administrar

Un bloc per participar i per discutir la manera de millorar la nostra ciutat... en Bloc
Estadisticas web

ATUREM EL CANVI CLIMÀTIC

BxP | 03 Febrer, 2007 14:42

EL BLOC ES COMPROMET A FER UNA AUDITORIA ENERGÈTICA DE TOTS ELS EDIFICIS, SERVEIS I INSTAL·LACIONS MUNICIPALS PER TAL DE COMBATRE EL CANVI CLIMÀTIC

L’Ajuntament de Palma és un gran consumidor d’energia. Tanmateix, enmig de l’alarma provocada per les conseqüències del canvi climàtic, és un fet innegable que l’Ajuntament continua malbarantant molta energia.

Ho fa, bàsicament,  a través de la il·luminació pública, de la il·luminació a les oficines i instal·lacions municipals, de la calefacció i de l’aire condicionat i dels vehicles que en depenen:

  • El Parc automobilístic de manteniment i d’algunes empreses municipals (no totes) està envellit i no respon a criteris d’eficiència energètica.
  • Els aires condicionats i les calefaccions no estan regulats de manera harmònica i perquè unes dependències estiguin en condicions òptimes d’altres han d’obrir la finestra.
  • Els panells d’energia fotovoltaica són inexistents i les bombetes de baix consum una rara excepció.

La única manera d’afrontar aquesta situació és realitzar una AUDITORIA ENERGÈTICA dels edificis, instal·lacions i serveis municipal, auditoria reclamada en nombroses ocasions pels grups municipals d’EU-EV i el PSM però que no ha arribat a realitzar-se mai.

Aquest és un compromís ferm del Bloc per Palma que vol que el nostre Ajuntament sigui pioner en l’estalvi i utilització eficient de l’energia. Les inversions que s’hagin de realitzar seran rendibles econòmicament a mig termini i la nostra ciutat farà una contribució efectiva a la lluita contra el canvi climàtic.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS